Passenger arklar şu 2-3 gündür msn eskisi gibi diğil.yani space yerleri,dinlenilen şarkıda çıkan yerde orjinal gösterimi{mavi olarak} flan çıkmıo..herkesde war bu sorun bildiğim kadryla..bunun nedenini bilen war mı nezman düzelicek acaba..?!:confused:
linkingirl_18 Her Kullanıcı Aynı Anda 4-5 Oturum Açarsa Olacağı Bu :mad: Telekom Ne Yapsın ? MSN ne Yapsın ?
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: bEsT_7rOnALDo msn 8 yüzünden(miş) öle dedi 03gs1905 adlı kişi :) Reklam yapma lem! :D Galiba Msn 8'e ufaktan geçiyoruz durum onu gösteriyor.. ;)
Passenger nezaman düzelicek bi bilgi werebilen yok mu?haberi olan flan..baya sürdü çünkü bu sorun...:confused:
Thor Bilmiyorum ama http://spaces.msn.com da şu anda İspanyolca. İngilizce seçenek yok. Varsa da İspanyolcam yetmedi:). no sé español.
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: linkingirl_18 Her Kullanıcı Aynı Anda 4-5 Oturum Açarsa Olacağı Bu :mad: Telekom Ne Yapsın ? MSN ne Yapsın ? dur sakin ol:):) bulurlar bir çözüm.. ne zamandır space giremiyorum.
Passenger arklar bu msn ice sapıttı hiç bi özelliği kalmadı walla space gitti vb. herşeye bişi oluo.şimdide adres eklenmio noluo anlamıorum.acaba msni kaldırıolar mı artık ne:Dhergün bi sorunla açıoruz msni..:(bi bilgisi olan warsa paylaşssın..
.ArThuR. ya spacedeki add photos sekmesi bende çalışmıyor! basıyorum basıyorum. pencere açılmıyor. sizlerede oluyor mu?
zorbey türkiyede kaldırdılar. şuan düzeldi bildiğim kadarıyla ama eğer tekrar aynı sorunla karşılaşırsanız mailinizde türkiyeyi abd ile değiştirin. bi eyalet ve posta kodu yazın. düzelecekti.
.ArThuR. yok Hamit ya olmuyor bütün herkes space resim ekliyebiliyor bir tek ben ekliyemiyorum. Add Photos butonuna basıyorum fakat hiçbir reaksyon vermiyor.:(
zorbey muhtemelen bilgisayarının java desteği ile ilgili bi sorundur. internetten java yüklersen düzelir belki
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: R2R ya spacedeki add photos sekmesi bende çalışmıyor! basıyorum basıyorum. pencere açılmıyor. sizlerede oluyor mu? Internet Explorer le calisiyor sadece ona göre. Bide ilk yaptiginda bisey yüklemek istiyor. Onu yüklemeden olmaz.
.ArThuR. bugün çözdüm. IE ile açmıyor. FireFoxdan açtım ve oldu. ayrıca photo upload editorü de sildim.