RentleSsPR Buradan anlıyoruz ki kesinlikle cimbom daha azimli!!!fenerin o kadar parası vardı ne oldu?o kadar sorun çekti cimbom para yönünden ama yinede azmiyle şampiyon oldu. ha bu arada hindi tartışması demişsiniz.fenerin gs ye yaptığı o akıl almaz ayıbı gslilerde onlara yapsın bakıyım kendi kazdığı kuyuya kendisi düşsün fener
cracks lalalalaalalalaaaaaaaaaaa a cimbomboooooooooom herkes haddini bildi.son dakikaya kadar kalbim yerimden çıkıodu hindi baba hindi herkes haddini bildi...
exiting galatasaray son haftaya bakarsak daha azimliydi fener hiç oynamadı inanamadım nese tebrikler ama NASI OLUR YA BUNLARI YAZDIĞIMA İNANAMIYORUM:eek:
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: exiting eet merak etme fener bu sene aldığı yıldızlarla sizin çirkef gese lilerin adını unutturcak arkadaşım ''gese'' gibi küçültmeler kullanma
RentleSsPR Orjinal Mesajı Yazan: exiting eet merak etme fener bu sene aldığı yıldızlarla sizin çirkef gese lilerin adını unutturcak ya kardeşim anlayın artık avrupada bi b*k yapamıyonuz.rekorunuz ilk tur en fazla ve 4 puan :D gs ise çeyrek final oynamış adam hatta eskiden yarı finale gelip elenmiş bir takım.o tromso felaketini ise coktan unuttular bi dhaa tekrarlamıcaklar
DiMuratti zuhahahahaha herkes banlaniyor FB YaZ 1907 YE YOLLa FENERBaHÇENİN ŞaMPİYONLUK HaYaLLERİ Cebine GELSİN Elle Kolla Değil Bilekle-Parayla Pulla Degil YÜREKLE
maNga_Fenerbahce Orjinal Mesajı Yazan: Hellboy Orjinal Mesajı Yazan: exiting eet merak etme fener bu sene aldığı yıldızlarla sizin çirkef gese lilerin adını unutturcak arkadaşım ''gese'' gibi küçültmeler kullanma Sen bunu rahatsız olduğun için deil banlanması için yapıyorsun ....
maNga_Fenerbahce Orjinal Mesajı Yazan: DiMuratti zuhahahahaha herkes banlaniyor FB YaZ 1907 YE YOLLa FENERBaHÇENİN ŞaMPİYONLUK HaYaLLERİ Cebine GELSİN Elle Kolla Değil Bilekle-Parayla Pulla Degil YÜREKLE Komik olduğunumu sanıyorsun ? buna ancak sen gülersin...
maNga_Fenerbahce Orjinal Mesajı Yazan: alper297 Orjinal Mesajı Yazan: exiting eet merak etme fener bu sene aldığı yıldızlarla sizin çirkef gese lilerin adını unutturcak ya kardeşim anlayın artık avrupada bi b*k yapamıyonuz.rekorunuz ilk tur en fazla ve 4 puan :D gs ise çeyrek final oynamış adam hatta eskiden yarı finale gelip elenmiş bir takım.o tromso felaketini ise coktan unuttular bi dhaa tekrarlamıcaklar Furbol ile alakan olmadığı nasıl belli FB geçen yıl daha 9 puan aldı..... Gelecekten haber vermeye başlamışın helal sana Müneccim söyleesene ben başbakan olabilcemmi ilerde ?
maNga_Fenerbahce Orjinal Mesajı Yazan: cracks saat kaaaç 20.4555 saaat kaaaaç 20.45 saaat kaaaaaaaç 20.455555 ŞAŞ olmuş arkadaş ? bi gözlükçüye git istersen ?
CaSSiNi_ Orjinal Mesajı Yazan: maNga_Fenerbahce Orjinal Mesajı Yazan: DiMuratti zuhahahahaha herkes banlaniyor FB YaZ 1907 YE YOLLa FENERBaHÇENİN ŞaMPİYONLUK HaYaLLERİ Cebine GELSİN Elle Kolla Değil Bilekle-Parayla Pulla Degil YÜREKLE Komik olduğunumu sanıyorsun ? buna ancak sen gülersin... Gayet komik bence.Ben de gülerim buna:DBak güldüm:D:D
maNga_Fenerbahce Orjinal Mesajı Yazan: FreeZinG BloW gs tebrikler fb'li medya dut yemiş bülbülllllllll Sevinin bjk liler 2. ve son zaferiniz olcak inşallah....