Kesinlikle Tsubasa... O bize bir çok ders vermiştir. Mesela Dünya'nın yuvarlak olduğunu ispatlamıştır. Saha o kadar uzun ve yuvarlaktır ki adamın önce kafası sonra gövdesi ardından bacakları gözükür.
Başka bir olayda Tsubasa ve arkadaşlarının telepatik konuşmasıdır. Tsubasa bu golü atmalıyım diye içinden geçirirken sağ kanat Okinawa evet atmalısın der. Meyva takımının kalecisi Wakabayashi ise kaşlarını çatar hayır attırmayacağım der. Wakabayashi'nin korsan telepatici olduğunu düüşünmüşümdür.
Ayrıca sahayı 15 dakikada koşarak geçmesi ayrıca topa vurduktan sonra topun bi 15 dakika daha havada kalması sahanın tüm bir Japonya'ya yayılmış olması anlamına da gelebilir..
Ha bu kadar laftan sonra derseniz yine izler misin bu çizgi filmi izlerim..
Bir başka çizgi filmde Voltrandır. Ona kısaca değineceğim :) Şimdi bunlar düşmanlarından resmen dayağı yer. Sonra birleşip düşmanlarını yenerler. Haa bi de Voltran voltran voltran demek şarttı :D:D