Cordoba'ya Hüzünlü Uğurlama
Ve Cordoba gitti !.. Sabaha karşı saat 4'te onu uğurlamaya gelen onlarca Beşiktaşlı'nın gözyaşları ve tezahüratlarıyla duygulanan Cordoba "Beşiktaş'ta beni en çok mutlu eden taraftarların bana ve aileme olan sevgi, saygısıydı." dedi..
Beşiktaş'ın Kolombiyalı kalecisi Oscar Cordoba sabaha karşı Türkiye'den ayrıldı.
''Seni hiçbir zaman unutmayacağız'' pankartıyla Atatürk Havaalanı'na gelen onlarca Beşiktaşlı, Kolombiyalı file bekçisini gözyaşlarıyla uğurladı..
Cordoba, burada yaptığı açıklamada, Beşiktaş'tan bu şekilde ayrılmaktan üzgün olduğunu belirterek, taraftarların yanında olmasından ve kendisine sevgi göstermelerinden mutluluk duyduğunu ifade etti.
Cordoba, ''Benim için Beşiktaş önemliydi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın son maçlarını dahi izlemedim. Beşiktaş yönetimine ve taraftarlarına üzüntülü anlar yaşattıysam özür dilerim. Beşiktaş'ta beni en çok mutlu eden taraftarların bana ve aileme olan sevgi, saygısıydı. 5 Haziran'da Türkiye'ye gelip tam olarak taşınacağım.'' dedi..
Bu arada Cordoba'nın tercümanlığını yapan Matias Abraham ile bazı taraftarlar gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Matias, "Onu çok iyi tanıyorum, o duygularını gizleyebilir, kendini tutabilir.. Ama ben tutamadım" dedi..