TaLeNDiL bu programın linkini bilen veya ufaksa bi yere upload edebilecek biri var mı? fm scout kullanamıyorum save dosyasını yüklerken hatalı dosya diye bi hata vermeye başladı.. nygreenin forumlarında da bikaç kişi aynı hatadan bahsetmiş ama çözen kimse yoktu..
TaLeNDiL yok mu arkadaşlar kimsede bu program.. googleda aratıyorum ama yok hiçbi yerde, yada orjinal adı rapor aracı diil de başka ingilizce bişey, onu bilen var mı? bu forumda oSa bi link vermiş eski bi topicte ama o link çalışmıyo..
Pentagram_15 FM Rapor aracı FM Scout ile aldığımız excel formatındaki dosyaları okuyarak işlem yapıyordu. FM Scout çalışmıyorsa FM Rapor Aracı'nı kullanman için gerekli olan dosyaya da ulaşamazsın.
Pentagram_15 Pardon FM Scout gerekmiyormuş, ben başka bir araç ile karıştırdım bunu. FM 2006 Rapor Aracı adresinden ulaşabilirsin.
TaLeNDiL link için teşekkür ederim ancak orda da yok program.. ufak bişeyse rica etsem rapidsahreye falan atabilir misin?
Pentagram_15 Elimde ne yazıkki yok dosya o yüzden herhangi bir yere upload edemiyorum. Ama araştırıyorum, eğer birinde bulabilirsem link koyarım bu konuya.