xturk Arkadaşlar we turka filefrontta eksik.0_text ve 0_sound dosyaları yok.Full olarak nasıl ibdirebiliriz ya da bu eksik dosyaları nerden bulabiliriz.LÜTFEN yardım edin!!!
dadaloglu valla aynen 2 gundur bu patchi ariyorum..hatta dun burda patch ile ilgili om attim burda..cevap bekliyorum. filefrontaki olanlari indirdim gerisini bekliyorum..cunku 700mb diye aciklandi sadece 56mb indi...daha dogru file frontta bulunuyor
dadaloglu bu patchi kim yapar..kim destekler...ses seda yok..kendine terk edilmis bi patch gibi...nerden indirecegiz bunu? ayrica eminimki onlarca saatinizi almistir...boyle emek terk edilirmi ki...sahip cikin patciniza .. bizde oyniyalim TSl yi dimi
ese_goz Bu kadar zormu 2 dosyayı upload etmek.1 aydır dosyaları bekliyorum, yazık ya... Yapmayın, hiç oynamayalım daha iyi....
emany Orjinal Mesajı Yazan: B a H a B a B a Kaç gün oldu,başlık değişmemesine rağmen konu kapanmadı yahu :confused: Niye taktınız bu kadar konunun kapanmasına anlayabilmiş değilim... 2.si filefront ta linkler ya silindi yada linkler kırık başka indirmeye de yer yok bir arkadaşımız upload ederse birçok kişi sevinecektir ...