p_hooijdonk İşte pierre van hooijdonkun antu.com tarafından yapılmış olan klibini opmov yaptım. Çok güzel olduğu kanaatindeyim.... sorunsuzca indirin...işte link: http://rapidshare.de/files/19531961/opmov.rar.html Yorumlarınızı bekliyorum...... istek alınır...
p_hooijdonk Açıklama: rar'dan çıkan opmov dosyasını C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat klasörünün içine atın (eğer soru çıkarsa evet deyin)... bu dizinde bulunan orjinal opmov dosyasının yedeğini almanızı tavsiye ederim.... TEŞEKKÜR EDERİM....
ahmet_baba arkadasım boyut buyuk oldugundan indirme duruyo bunu baska bi linke upload etsen diyorum hemenpaylas.com mesela veya filefront a upload edersen hem yorum yaparım.
p_hooijdonk bu hafta sonu hallederim.... zaten flashget genelde rapidden dosya indiremio... flash ekranı çıkınca iptale tıkla ve normal windows download penceresinden indirmeyi dene ben genede ayrı bir link koyarım ......
RepublicFb Sorunsuz Bir Sekilde Indi Ancak File i Klasöre Programme/Konami/Dat Ekledim Ancak Intro Falan Gelmedi :confused:
ahmet_baba ***ya arkadasım ben bunu zaten oyle indirmeye cakıstım ama olmadı yarıda kalıyor daha indirmiyor o yuzden baska adrese upload etmeni istedim***