Yıldırım Demirören ile yemek yediği için eleştiriler alan Adnan Polat düzenlediği basın toplantısında bu konuya da değindi..
"Aklımızda kötü bi niyet olsa yemek yemezdik.. Kaldı ki Sayın Yıldırım Demirören ile ben neredeyse doğduğum günden beri tanışırım.. 25 sene komşuluk yaptık.. Bütün ailesini tanırım.. Ben maç öncesinde, sonrasında, esnasında, her zaman Demirören ile yemek yerim.. Bunun altında bir art niyet arayanlara da diyeceğim şu: aramasınlar, ama aramak isteyen de arasın.. Kimsenin bu yemekten bir şey üretmemesi lazım.. Ankaraspor maçı öncesi bir arkadaşımız sordu, kupa finalini kimin kazanmasını istiyorsunuz dedi ben de Beşiktaşın kazanmasını istiyorum dedim.. Eyyamcı bir şey de söyleyebilirdim ama gönlümden geçeni söyledim.. Gönlümden geçeni söyleyemeyecek miyim, ya da dostumla yemek yiyemeyecek miyim.. Karnımız acıktı yedik.."
"Bakarsınız Emre'yi biz getiririz.. Ahlaklı bir sporcudur.. Ama şimdilik transferle ilgilenmiyoruz, onu zaten yaparız.. Biz önümüzdeki 2 maça konsantre olduk.. Bütün takımın odaklandığı önümüzdeki 2 maç.. Ligi 6 puan alarak bitirmek istiyoruz.. Ve rakibimizin puan kaybedeceğini umuyoruz.. Transfere ondan sonra bakacağız.."