**BEYLER YIĞINLA SORU, SORUN VE ÖNERİ GELMİŞ... HEPSİNİ OKUDUM. AŞAĞIDA GENEL OLARAK CEVAPLARI YAZDIM ARADIĞINIZI BULABİLİRSİNİZ:**
1-SCN_FM_BD_v1 'i yükleyemiyorum yada yüklediğimde hiçbir değişiklik olmuyor yada dosyayı indiremiyorum. NEDEN?
Bu dosyayı yüklemeden önce 6.02 ve 6.03'ün yüklenmiş olmasına dikkat edin. (Sport Interactive'in olanları)
Dosyayı yüklerken nereye yüklediğinize dikkat edin. Dosya otomatik olarak D/Program Files/SportInteractive/fm2006/data bölümüne yüklenir. Eğer oyununuz başka bir yerde bulunuyor ise yüklemeden önce yükleme adresini düzeltin!!! ve yeni adresi şöyle oluşturun: ........../sportinteractive/fm/data
Yama save'li oyunları etkilemez yeni bir oyun açmanız gerekir...
Yamayı indiremiyor iseniz sorun bağlantınızda yada başka bir şeydedir. ***intern*** tarafından yapılan yamaların linkleri ayda en az 1-2 kez kontrol edilmektedir. (Dosyayı hangi linkten indirdiyseniz bir de diğerini deneyin.)
Yamayı yüklediğinizde hiçbir değişiklik olmuyor ise yukarıda söylediklerimden bir şeyi eksik yapıyorsunuz demektir.
OYUNU YENİ YÜKLEYEN ARKADAŞLARIN BU YAMAYI KULLANABİLMESİ İÇİN YALNIZ 6.02 VE 6.03'Ü YÜKLEMELERİ YETERLİDİR
Yamada transfer bütçeleri doğru mu, oyuncu güçleri neye göre ayarlandı, mevkiler yanlış (kleberson olayı) mı, medyaya ne kadar önem verildi...vb. ???
Arkadaşlar bakın bugün man utd'ın, milan'ın, real madrid'in merchandising satışlarından elde ettikleri gelir, bizim 3 büyük klubün toplam bütçesini aşıyor. (sadece birininki bile...). Ayrıca bu kluplerin reklma gelirleri, stad hasılatları, sugar dadyleri falan...vb hayal edilemeyecek rakamlar. (ki bunları tv'den görüyoruz. Örn:barçaya bir çinli firma forma sponsorluğu için 300 m. dolara yakın para önerdi.) şimdi bu takımların transfer bütçeleri ne kadardır bir düşünün. (düşünürken henüz kendini ispat edememiş robinho'ya verilen 50 m. dolar'ı, ronaldinho için önerilen 100 m. pound'u (yaklaşık 250 m. dolar)'ı da aklınıza getirin...)
oyuncu güçleri oyuncuların 2005-2006 sezonunda gösterdikleri performansa göre ayarlanmaya devam etmektedir.
kleberson bu sezon hariç DMC'dir. Arkadaşın belirttiği gibi bu sezon AMC,MC,MR gibi bölgelere oynamıştır. (Bu v2'de bu mevkiler turuncu olarak gösterilecektir. isteyenler bu mevkileri geliştirip yeşil yapabilir.) Diğer oyuncuların mevkileride gözden geçirilmeye devam etmektedir.
Medya kuruluşları eklenmeye devam ediyor ve sadece v1'de yaklaşık 150 tane var. fakat türkçe pakettede medyayla ilgili oynamalar olduğundan turksportal'ın türkçesini kullananlar bunları çok nadir görür. (genelde turksportal yazısını sıklıkla görür.)
NOT: Yamayı doğru yere yüklüyorsanız zaten şöyle bir soruyla karşılaşırsınız:
AŞAĞIDAKİ DOSYA ZATEN MEVCUT VAROLANLAR DEĞİŞTİRİLSİN Mİ?
Bu soruya "evet" deyin. Bu soruyu görmeyenler kesinlikle yanlış bir yere yüklüyorlar demektir.
NOT 2: serinin devamı olan v2'yi kullanmanzı şiddetle tavsiye olunur. Çok yakında..
***intern***