Bu Dosyaları eklemek için gereken Programlar "Game Graphic Studio" ve "DKZ Studio" Programlarıdır.
"bin ve str dosyalarını importlama"
Şimdi yapacağınız işlemlerin hepsini sırasıyla uygulayın.
- İlk önce yapacağınız şey ekleyeceğiniz "bin ve str" dosyalarını "Masaüstüne" çıkartın.
- Daha sonra "Game Graphic Studio"yu açıp sol üst köşede olan küçük "FİLE" yı tıklıyoruz.
ve "PES 5" in yüklü olduğu yere gidiyoruz.(genellikle C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat ın içindedir.)
- "0_text" veya "e_text" (hangisi gerekliyse onu) açıyoruz.Daha sonra gelen kutuda "PC_PES5_0TEXT_NetichV3.AFL" tıkladığımızda size dosyalar normal isimleriyle geliyor.Yok ben unknown formatında istiyorum diyorsanız "PC_PES5_0TEXT_UNIXXX.AFL"yi tıklıyoruz.Çıkan Soruya "yes" diyoruz.Ve açılmasını bekliyoruz.
- Daha önceden "Masaüstüne" çıkarttığımız dosyaların "ID"lerine bakıp "0_text" veya "e_text"ten buluyoruz.Ve üzerine sağ tuşla tıklıyoruz.Sonra "import a file over this one" a tıklıyoruz.En sonunda ise gelen kutudan "Masaüstünü" seçtikten sonra importlayacağımız dosyaya gelip "aç" diyoruz.
"adx dosyalarını importlama"
- Üstte yazdığım gibi ilk önce "adx" dosyalarını "Masaüstü"ne çıkartıyoruz.
- Sonra "DKZ Studio"yu açıp sol üst köşede olan küçük "FİLE" yı tıklıyoruz.Ve yine "PES 5" in yüklü olduğu yere gidiyoruz.(genellikle C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat ın içindedir.)
- "0_sound" veya "e_sound" (hangisi gerekliyse onu) açıyoruz.
- Yine importlayacağımız "Masaüstü"ne çıkarttığımız dosyaları "0_sound" veya "e_sound"tan buluyoruz.
- En sonunda sağ tuşla tıklayıp "import" diyoruz.Ve "Masaüstü"nü seçtikten sonra imporluycamız dosyaya gelip "aç" diyoruz.
Hepsi Bu Kadar.
Uygularken kolay ama yazarken çok zor valla. :D
Kesinlikle alıntı değildir. Teşekkürlerinizi bekliyorum.
Sniper_Polat Özür Dilerim sırf özür dilemek için yazdım bu kadar şeyiii.