sir arkadaşlar ben edirnede oturuyorum ama oyun bir turlu elime geçmedi. Acaba bu taraflardan alan warmı? veya aldığınız yerelri ayrıntılı bir şekilde yazarsak herkez rahat şekilde alabilir?...
WinStrew Tinerciler olmasa maltepeye gitçemde dolu var kuzeninde işi var yalnız gidersem çizilirim :D Ben bi süre oynamıcam :(
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: suatmehmet Tinerciler olmasa maltepeye gitçemde dolu var kuzeninde işi var yalnız gidersem çizilirim :D Ben bi süre oynamıcam :( ahauahhu ben izmirde kemeraltından aldım ama güselyalıda da vardır.dier yerleri bilmiorum bilmekte istemiorum :D
GencFB33 arkadaşlar üsküdarda ve kadıköyde var. kadıköy - yazıcıoğlu iş hanı üsküdar - kuyumcular çarşısı. buralarda mevcut.
sercan192 amerikadan beleşe aldım tanıdık felan değil netten tanıştığım biri sayesinde tavsiye ederim bulun birilerini aldırın çevrimiçi çok zevkli oluyor oynaması kazık rakipler var manyak oluyor brazilya türkiye maçları çok güzel oluyor mesela yani kafa kafaya böle ha o attı ha ben gibisinden :)