Orjinal Mesajı Yazan: GoGo21
Ortada birsey yokken bagzi arakdaslar ortami germeye calisiyor. Nedense herzamanda ayni arkadas oluyor.
Demiroren besiktasin antrenoru degildir ve bunu hatirlatayim. Tigana oyle mac vermez onuda hatirlatayim. Tiganayi tanimiyorsan konusmiyalim lutfen.
Hem madem oyle besiktas galatasaraya maci verecek diye dusunuyorsan once kendinizden baslayin. Adam gibi macinizi alaydiniz vestel gibi takimlara karsi bu duruma dusmezdiniz.
ortada bişey yok degilmi?aynı şey fenere olsa burada yıkmıstınız ortalıgı.cocuk yok karsınızda...
demirören besiktasın antrenörü degildir evet,antrenörden de üstün baskandır!komik savunmalar yapmayalım.
biz vestel macını alamadık diye besiktasın macı vermesini dogal mı karsılayacagız?hep dile getiriyorum el şeyiyle gerdege girme adetimiz yoktur,cok sükür kendi işimizi kendimiz yapacak kadar güclüyüz.sadece türk futbolunu kirletenlere savaşımızdır bu...
Orjinal Mesajı Yazan: R2R
BArış kadıköyde yenemediniz hatırlatiyim. berabere bitmişti;)
ben oynanacak kupa macından bahsetmiştim,diger yandan inönüde yendik bunu da hatırlatmama gerek yok sanırım.
Orjinal Mesajı Yazan: R2R
EDİT: 100. yılımızda biz Galatasarayla çekişiyorduk. ve sizinle oynadığım maçıda biz yendik. Galatasaraylılar maçtan önce " Fenerbahçe size yatıcak çünkü şampiyon olmamızı istemiyorlar" diyorlardı. Ne oldu biz maçı aldık o zaman Fenerbahçe maçı sattı!! bundan bu sonuç çıkar;)
fenerbahce o sezon kötü durumdaydı,suanki besiktastan bile kötü durumdaydı.9 mac üst üste galibiyet yüzü göremedi,o macların içinde kadıköyde altaya,adanaspora yenildigi maclar vardı,ayrıca o 9 mac içinde galatasaraya yenildigimiz macta vardı.bunların üstüne bizim baskanımız cıkıp besiktas sampiyon olsun demedi.olayları carpıtmak için ugrasmayın bence alakası yok cünkü...