morinho Orjinal Mesajı Yazan: kordos mamamiya ulan hayırsız morinho ya pezemeng ulan senin bu çim yamasını indirdim ama çimler yine aynı yine gri renkli çimler çıkıyo gıcık oluyom abi önce akıllı konus güzellikle sölersin yama çalısmıo die ama bu yama bu sitedeki çim güncelleştirmesinin aynısı diil bu başka we sağlam ben kullanıorm oyundan atma yok sahalar açık yeşil sen önce ekran kartının ayarlarnı ayarla we bu yamanın yanında başka bir patch kullanma.
Ozzy_AFR Orjinal Mesajı Yazan: kordos mamamiya arkadaşlar ben fifa 2006 world cup oyununu sorunsuz yükledim. oyunu çalıştırdım ve menüler falan gayet güzel geliyor maça girdiğimdeyse herşey bembeyaz gözüküyor.oyundamı problem var diye demosunu yükledim onda da aynı şey oluyo fifa 2006 gayet güzel çalışıyo ve sistemim 128 mb ram, Ati Raedon 9250 Aynen bendede AYNI HATA OLUYOR nasıl gidericez
kordos mamamiya bak arkadaş aynı şey bendede oluyodu ekran kartın ati'yse ondan olmuştur ea nvidia'ya göre yapmış oyunu herneyse dosyalar bölümünden çim yamasını indir düzelir ama yine de düzelmezse ati'nin son sürümü olan sürücüsünü indirceksin
kordos mamamiya aynı sorun bende fifa 2006 da oluyodu ve ben düzelttim bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerden gelişmişi seç performanstan ayarlara gir ayarlardan gelişmişe gir orda en altta sanal bellek oluvercek oyunun hangi sürücüye yüklüyse o sürücünün sanal belleğini arttır ve ayarla de belki olur denemekte fayda var
kordos mamamiya tamam tamam ben o sorunu hallettim zaten sorunu olanlar kordosmamamiya@hotmail'e mesaş atsınlar ben yardımcı olurum
BlitZ ya arkadaşlar ben oyunu kurdum çalışıyor fakat maç bittikten sonra oyunun ana ekrarnına dınerken kitleniyor... bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin ?? :(
ferruh hiç bi yama yuklemedim daha oyunun ilk macında oyundan atıo neden vermeden nie olabilir??? yardım
ONUR247 ARKADaşlar oyunu winrarla kurdum.Ama asıl yüklemeye gelince motion.big diye küçük bi dosya hata veriyo.bu dosyayı noolur bana gönderin world cup 2006 germany/data/cmn/be/motion.cig nooolur bu dosyayı bana yollayın
ONUR247 ARKADaşlar oyunu winrarla kurdum.Ama asıl yüklemeye gelince motion.big diye küçük bi dosya hata veriyo.bu dosyayı noolur bana gönderin world cup 2006 germany/data/cmn/be/motion.big nooolur bu dosyayı bana yollayın.
ufoturko Arkadaşlar Fifa world Cup 2006 'yı satın aldım. Yükledim. Oyunu başlattım ekran bem beyaz. Ayrıca bazı resimlerin çözünürlük oranıda düşük. Ben pc.im hakkında bilgi vereyim. 1 GB Ram Sis Mirage Graphics 128 MB. Sizce bu probleme sebep olan şey nedir? Fifa'ların diğer serilerinde böylesi bir problem yaşamıyorum. Acil yardımınızı bekliyorum...
snobb Orjinal Mesajı Yazan: BlitZ ya arkadaşlar ben oyunu kurdum çalışıyor fakat maç bittikten sonra oyunun ana ekrarnına dınerken kitleniyor... bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin ?? :( aynı sorun bende de var nasıl çözebeliriz ustalar bi yardımcı olabilirlermi acep....
hassantekin peki ya benim sorunum daha bi degisik mac oynuyorum hersey normal mac bitiyor return to fifa world cup central yapiyorum ve oyle donup kaliyor lutfen yardim edin kafayi yiycem :D
blody_thoot arkadaşlar ben oyuna giriyorum maçı yapıyorum maç bittikten sonra masa üstüneatıyor exe hatası veriyor allahını seven yardım etsin ayrıca bu forum da ki çim yamasını da yükledim yardım yardım
hassantekin bizim sorunumuz hemen hemen ayni bende donup kaliyor mac sonunda kafayi yiycem dogru durust oynayamadim gitti
AIMAR53 Ewet yaa bendede aynı maç yapıyorum bittiğinde ana menüye dönmeyi tıklıyorum öylee kalıyo ne yapacam bi yardım edin yaaa.... şimdiden sağolunn...
MRT.16.5 Orjinal Mesajı Yazan: __C.RONALDO__ verdiği hata bu işte!! aynı sorun bendede var oyunu kurdum bu hayatı veriyo yardım edin lütfen...............................................