The Tolga Orjinal Mesajı Yazan: _gökhan_ Arkadaşlar alttaki link PS2-PES6 TURKCELL Süper Lig & TÜRK Telekom Lig A Patch :) http://soccercenter.net/forum/konu/77777 walla super kardes mnyx çalışma saolasın :)
nemesis63 Ya beyler ilk sayfada verilen linkler ölmüş. Başka nerde var? Upload hızı yüksek olan varsa rapide upload edebilir mi?
pyr0 patch in nasıl yapılacağı konusunda ki dökümanı tekrar uploadlarmısınız.. ben ve benim gibiler ellerinde dosya bununla ne yapacaz die bekliyorlar :(
nemesis63 Ya nasıl yapılacağını bırak. Patch yok LİNKLER ÖLMÜŞ diyorum. Lütfen Alalh Rızası için biri upload etsin
digimax gkan kardeş linkler ölmüş..tekrar upload etmeside baya bi zahmetli iş.. eğer tekrar upload edceksen rapide etme bence... filefactory yada filefront olabilir...
nemesis63 Kaç mb patchin boyutu? 700mb olsa 1024/256 ADSL sahibi bir hayırsever (sınırlı sınırsız farketmez upload paralı değil sonuçta) 7 saatte upload edebilir. Ayrıca rapidshare olması daha iyi diğer sitelerin download hızı oldukça düşük.
orqa gkan neden bole yapıyosun ben sna naptım neden bizede koymuyorsun olum ne ayak... sus, konusma, cevap verme, lan dıtt.. tenhada kıstırırım olm seni !! Not: Bu msj dikate almanı istiyorum.
CRY_WOLF Arkadaşlar gerçekten WE10 bölümü niçin bu kadar atıl vaziyette. yamanın linkleri arkadaşların belirttiği gibi ölmüş. kimsenin elinde yok mu dosyalar? rapidle uğraşmak istemeyen ama upload etmek isteyen olursa 2 gb alanlı kendi hostumun FTP şifresini verebilirim özelden ulaşın...
E.E Gökhan kardeşim bna bu pes 6 turkcell süperlig oyununun istanbulda nrde satıldının adresini verirsen memnun olurum ellerine sağlık