R2.ScHuMi_1 Orjinal Mesajı Yazan: Makaay hakemide ezdik selcuk dereli yine ulasamadı amacına.helal olsun Fenerbahçem hepinize helal olsun aynen abi werdigi faullere şastım kaldım resmen macı katletmeye calıstı 2li mücadelelerde
MateJa Yaa Fenerbahçem niye hep böle yapıyosun baştan sevindiriyosun sonra üzüyosun. Yapma böyle yaaa :)
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Kendimi banlıyayım bir ay madem kurtulun benden :mad: Biz seni seviyoruz Gürhan :)
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Kendimi banlıyayım bir ay madem kurtulun benden :mad: Yapma böle Gürhan hemen darılma :) Seviyoruz biz seni
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Kendimi banlıyayım bir ay madem kurtulun benden :mad: Olmaz 1 Dakka Sonra Geri Açarız :) Seviyoruz Seni :)
.ultrAslan. fb sampyion olursa tebrikler ama son gülen iyi güler Savas son macin son saniyesine kadar devam edecek....
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: fb sampyion olursa tebrikler ama son gülen iyi güler Savas son macin son saniyesine kadar devam edecek.... Sezgin SUS yaw :D Önce GS maçı öncesi dün TS maçı Öncesi Şimdi Sezon Sonu yapma beee :)
emperor1907 Arkadaşlar bu maçı kazanmamız süper oldu. İnşlah erciyes maçında pürüz çıkmaz seyircisiz oynanacak plması beni tedirgin ediyor. Umarım bi kaza yaşamayız...
.ultrAslan. varya fener denizliye kaybediyomu ben bu berlinin tam ortasina gs bayragi dikmezsen ne olayim :D fenerlilerinde yüz ifadeseni görmek isterim ozaman:D
emperor1907 Orjinal Mesajı Yazan: varya fener denizliye kaybediyomu ben bu berlinin tam ortasina gs bayragi dikmezsen ne olayim :D fenerlilerinde yüz ifadeseni görmek isterim ozaman:D Size gerçekten üzülüyorum fenerbahçeye 1 gol bile atamadığınız bir sezon sonunda şampiyon olursanız nasıl sevinirsiniz acaba?
.ultrAslan. yüz ifadem böle -->:) gelecek hafta ins. böle olacak---> :D fenerlilerde böle olacak--->:(
Venom Orjinal Mesajı Yazan: emperor1907 Orjinal Mesajı Yazan: varya fener denizliye kaybediyomu ben bu berlinin tam ortasina gs bayragi dikmezsen ne olayim :D fenerlilerinde yüz ifadeseni görmek isterim ozaman:D Size gerçekten üzülüyorum fenerbahçeye 1 gol bile atamadığınız bir sezon sonunda şampiyon olursanız nasıl sevinirsiniz acaba? 34 maçlık bir ligde sevinip üzülmeyi 2 maça nasıl bağlayabiliyorsunuz şaşırıyorum valla.
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: fb sampyion olursa tebrikler ama son gülen iyi güler Savas son macin son saniyesine kadar devam edecek.... sen ayık ol kardş :):):) :D