B_U_R_O_C_K bende bu klavye var ama içinden driverı çıkmadığı için çoğu tuş çalışmıyor bana yardımcı olabilirmisiniz acil...
Pentagram_15 Arkadaşın dediği doğru eğer sıfır aldıysan nasıl içerisinden çıkmazmış driver. Olmadı git geri ver daha pahalıda olsa kaliteli bir yerden al. Birde sanırım klavyen bir desktop setinin ürünü. O yüzden direk olarak driver araması mümkün olmuyor. Setin adını veya klavyenin resmini koyarsan buraya çok daha kolay yardımcı olabiliriz.
Thor Nereden aldın? Eğer garantili ve faturası varsa (yani büyük bir mağazadan aldıysan) sana Driver'ı vermek zorundalar git itiraz et. Eğer tanıdığın herhangi bir bilgisayarcıdan aldıysan yine git ama itiraz etmeden iste.
gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: Kiira Eğer tanıdığın herhangi bir bilgisayarcıdan aldıysan yine git ama itiraz etmeden iste. :D :D
Burakreis rewsim var ama nasıl koyucam bilmiyorum bayadır foruma gitmediğim için unnuttum zaten forum eskisi gibi değil.Bu arada klavyeyi bugun değiştirdim ama gene aynı sorun var içinden sürücü çıkmıyormuış zaten windows kendi otomatik tanıyormuş ama bana uydurma gibi geldi eğer bana nasıl foto koyucağımı sölerseniz buraya atarım...
Pentagram_15 imageshack.us adresine resmi upload edebilirsin. Sonrada buraya orada sana verilen linki koyabilirsin. Ama bence seni kazıklamaya çalışıyor hangi dükkan ise o. Bende de Microsoft klavye var herkesin bildiği gibi Intelli Keyboard (ismi buydu heralde) gibi bir yazılım kullanıyor ek fonksiyon tuşları için.
Burakreis Intelli Keyboard adlı yazılımın bunda var ama kuramıyorum aldığım yer teknosa kazık atıcaklarını sanmam çünkü benm yanımda açıldı kutu daha sıfırdı ve içinde disteek yoktu eğer msni verirsen veya sen beni ekle daha rahat çöze biliriz problemi olurmu? resim bu kendim çektim http://img287.imageshack.us/my.php?image=dsc003130vh.jpg
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: Burakreis Intelli Keyboard adlı yazılımın bunda var ama kuramıyorum aldığım yer teknosa kazık atıcaklarını sanmam çünkü benm yanımda açıldı kutu daha sıfırdı ve içinde disteek yoktu eğer msni verirsen veya sen beni ekle daha rahat çöze biliriz problemi olurmu? resim bu kendim çektim http://img287.imageshack.us/my.php?image=dsc003130vh.jpg Bu Tür Ürünleri Teknosa Yerine Esnaf Bilgisayarcılardan Almanızı Tavsiye Ederim. Bu Arada Eğer Stokta Varsa Aynı Ürün Driver"ını Upload Eder Link Veririm ;)