UltrAslan'ın Antalya'dan derbiye çağırdığı 'Tecavüzcü' Coşkun, "Özel işlerim yoğun. İnşallah şampiyonluk turuna geleceğim" yanıtını verdi.
Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan yarınki Fenerbahçe derbisi öncesi büyük bir sürpriz yapmayı planlıyordu. Grup, uzun yıllar Galatasaray tribünlerinde amigoluk yapan, Türk sinemasında aldığı roller nedeniyle 'Tecavüzcü' olarak bilinen Coşkun Göğen'i derbiye davet etti. Ancak Antalya'ya yerleşmeden önce Galatasaray'ın numaralı tribün amigoluğunu yapan Coşkun Göğen Kadıköy'deki maça gelemeyeceğini söyledi.
"KALBİM ONLARLA"
UltrAslan'ın davetinden gurur duyduğunu belirten Coşkun Göğen, "Onlar
benim her şeyim. Bu davet beni çok gururlandırdı. Bunca yıl sonra ne taraftar beni, ne de ben taraftarı unutabilirdik zaten. Onlar için her şeyi yaparım ama bu maça gelmem özel işlerim yüzünden imkansız. 28 yıl Galatasaray tribünlerinde amigoluk yaptım. Kalbim onlarla beraber olacak. İnşallah Fenerbahçe'yi yenip şampiyon olacağız. Belki şampiyonluk kutlamalarına katılırım" diye konuştu. UltrAslan Grubu'nun Coşkun Göğen yerine başka sürprizler planladığı öğrenildi.
MURAT BEREKET