mertonur hardcore tarzı sevenler için pickpocket'i öneririm canlı performanslarıda başarılı bi gruptur.
Dio Hudson Konuyu biraz canlandıralım.Bende rock dinlerim.Guns 'N Roses,Marilyn Manson,Scorpions,Iron Maiden,Nirvana,Journey,Metallica,Bon Jovi gruplarını çoğunlukla dinliyorumBu arada Manson'un yeni albümümün çıkış tarihini bilen varmı ?
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Cagri_ Bu arada Manson'un yeni albümümün çıkış tarihini bilen varmı ? Mayısta çıktı yeni albümü.
myers rock değil de metali çok severim her türünü dinlerim. benden de birkaç tavsiye albüm: Moonspell - Sin Pecado (gothic metal) Ihsahn - angL (black metal) albümden Ihsahn'ın Opeth'in vokaliyle düet yaptığı parça "Unhealer": http://www.metalvideo.us/video/49fb1a9b817ae/Ihsahn-Unhealer Amesoeurs - Amesoeurs (türü ?) Otep - Ascension (nu-metal sanırım) albümden Ghostflowers adlı parça: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=5378922
wickedqame Konuyu canlandırın biraz 2009 albümlerinden yokmu önerebileceğiniz parçalar?. Rock, Metal sever kalmadı heralde:)
FifaMen Velvet Rovover'ın solisti hakkında bir bilgisi olan var mı? Hala bir gelişme yok mu? Velvet Revolver projesi üyelerin solo albüm çalışmaları nedeniyle ertelendi. Aslına bakarsan şu anda Slash'in vokalisti olan Myles Kennedy cuk oturabilir VR'ye. Yeniden Velvet Revolver izleyebilmek için birkaç yıla ihtiyacımız var gibi görünüyor..
kurdt Bu konuyu yukarılara taşıyalım. Evet Rock müzik severler, neler dinliyorsunuz, bir yazın hele. Ben yazacak olursam, Jimi Hendrix, Alice in Chains, Foo Fighters, Yavuz Çetin, AC/DC, Pink Floyd, Led Zeppelin, Van Halen vs. daha gider böyle. :)
Barney-Stinson 1 seneden fazla süredir kimse mesaj yazmamıştı buraya :) Benim dinlediklerim; All That Remains, Drowning Pool, Nickelback, In Flames, Heaven Shall Burn, Lamb of God vb :)
kurdt Heya o kadar olduğunu görünce, görevimi yerine getireyim dedim. :p Bu arada tarz olarak pek uyuşmuyoruz hocam. :p Jimi Hendrix'in Machine Gun'ının bir coverını dinliyorum bir süredir, adam gerçekten saygı duyulacak bir iş ortaya çıkarmış. Dinlemenizi tavsiye ediyorum, diyip videoyla sizleri yalnız bırakıyorum.
Barney-Stinson :) Valla adam gitarı resmen dillendiriyor :D Jimi Hendrix gibisi var mı acaba başka :) Bende bu aralar en çok Gripin - Beş ve All That Remains - The Last Time şarkılarını dinliyorum. Dinlemediyse bu şarkıyı bir dinle istersen :) İnşallah canlanır burası biraz :)
kurdt all that remains'in şarkısını hiç tarzım olmamasına rağmen beğendim diyebilirim. baterist fenaymış. :p birde superheroes'ten you love her coz she's dead'i atmasam duramam. bir arkadaşım attı ve baya sevdim. ayrıca skins'te de bir parti esnasında çalıyordu diye hatırlıyorum. tarzı tam rock denemeyebilir ama olsun dinleyin. :p
BJ 2 Dollar thrash, death, heavy, blues falan çeşitli şeyleri dinlerim. bu ara taktığım şarkı seviyorum bunu
kurdt gerçekten çok güzel bir şarkı dostum. aynı zamanda **almost famous** adlı filmde de en sonda çalmıştı. bu da ufak bir not olsun. :)
Barney-Stinson Geçen televizyonda denk geldim bu şarkıya da çok beğendim :) Paylaşayım dedim :) @kurdt: Bu aşağıdaki şarkıyı beğenirsin tahminimce diğerine oranla baya bi soft :D
kurdt oo bu güzelmiş cidden abi. grubu ilk kez duydum yalan yok, ama hoşuma gitti. bir de bon jovi'nin bed of roses'ini çalmışlar onu da dinledim bundan sonra. o da çok iyiymiş. dinlenebilitesi var bu grubun. :)