@Thor.
Kadeş bu Topic'de yazışırken 1 senkron problemi yaşıyoruz seninle.Senin Mesajları 15 sonra görüyorum nedense:)
haggard'dan sonra konuyu "SAĞLAMLAŞTIRALIM" demişsin.olayı death metal'e taşıyarak da sözünün eri 1 insan olduğunu göstermişsin harbiden.(hatta viking metal)
hem türle hemde grupla 1.dereceden ilgilenmem açıkcası.diğer albümlerden seçme şarkıları biliyorum ama "once sent from the golden hall" albümünü baştan sonra dinledim.Riff'ler ve vokal hakikaten çok çok iyi."With Oden on Our Side" geçen yıl bu zamanlarda çıkmıştı sanırım."cry of the black birds"'de fena değil o albümde."Fate of Norns" albümünden de yine seçme şarkılar dinliyorum.senin verdiğinin dışında , albüme adını veren parça da iyi.(The Pursuit of Vikings'in girişi süper bu arada)
3 sene önce istanbul'da konser vermişlerdi.Gidemedim ama baya karmaşık olaylar yaşayıp izlemiştim konseri.(uzun hikaye)harbiden sarsıyolar adamı.Ayıptır söylemesi biraszık "hayvani":o görünseler de , baya 1 eğlenmişler.Johan Hegg'de ropörtajında "ülkemiz adına oldukça iyi izlenimler aldığından" bahsetmişti.içkici olmaları bana ters:D.sahnedeki "şerefe"(tcherefe gibi diolar) repliği , baya 1 konuşuldu buralarda.
Bu arada iskandinav insanına sunman için "pursuit of vikings'in Türk versiyonu koyuyorum buraya.bizzat bağlama olur kendisi.:D