CrossOver Orjinal Mesajı Yazan: FreeZinG_BLoW_Lq arkadaşlar 7 martta başlayacak Oozefest 1.Gün Programı Özlem Tekin Hayko Cepkin Malt Oozefest 2.Gün Programı Teoman Pamela Badem Oozefest 3.Gün Programı Feridun Düzağaç Yüksek Sadakat İhtiyaç Molası Oozefest 4.Gün Programı Vega Emre Aydın Bertuğ Cemil Oozefest 5.Gün Programı Ogün Sanlısoy Seksendört Çilekeş cilekes icin giderim belki ama doria nin olmamasina uzuldum Bence gidemezsin 18 yaş sınırı var çünkü:)Saçma bence... Dark Tranquillity'nin de albümü çıktı.Tabikide ilk bende:)
CrossOver Orjinal Mesajı Yazan: haeroon Sanırsam malt grubundan pek bahseden olmamış. Ben de habersizdim aslında:), duymuştum şarkılarını ama. Sıkı bir rock dinleyicisi değilim(Mert bilir;)) o yüzden kalitesi konusunda çok da yorum yapamam ama benim hoşuma gitti şarkıları. Tabii hoşuma gitmesinin bir sebebi de(belki de en önemli sebebi) vokalistin Cenk Durmazel(Cenk&Erdem'in Cenk'i tabii ki) olması. Daha öncelerden de coverlar yaptıkları "kavırma" diye bir grupları vardı ama bu daha bir profesyonel. Bir dinleyin derim ben. Hatta izleyin. "> Edit: Albümü edindim, hemen hemen dinledim, güzelmiş. Bir video daha, bu da Balans konserinden. Sahneye Erdem geliyor, Ilgaz'ı söylemek için.:) &mode=related&search=">&mode=related&search= Güzelmiş ilk video.Sağol koyduğun için.Hatta ilk videodaki parçanın sözlerini duyunca şaşırdım "ne diyo lan bu adam benim içimdekileri okuyo" dedim.Biraz daha dinleyeyim. Not:Bassları gerçekten çok güzel yapmışlar.
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: haeroon Sanırsam malt grubundan pek bahseden olmamış. Ben de habersizdim aslında:), duymuştum şarkılarını ama. Sıkı bir rock dinleyicisi değilim(Mert bilir;)) o yüzden kalitesi konusunda çok da yorum yapamam ama benim hoşuma gitti şarkıları. Tabii hoşuma gitmesinin bir sebebi de(belki de en önemli sebebi) vokalistin Cenk Durmazel(Cenk&Erdem'in Cenk'i tabii ki) olması. Daha öncelerden de coverlar yaptıkları "kavırma" diye bir grupları vardı ama bu daha bir profesyonel. Bir dinleyin derim ben. Hatta izleyin. "> Edit: Albümü edindim, hemen hemen dinledim, güzelmiş. Bir video daha, bu da Balans konserinden. Sahneye Erdem geliyor, Ilgaz'ı söylemek için.:) &mode=related&search=">&mode=related&search= Yüxexes'te ilk videoları çıktığında çok beğenmiştim. Bu hafta Yüxexes'te olacaklardı ama Brit Ödülleri kaynadı araya Pazar günü çıkarlar umarım.
Thor Size 3 tane grup önereyim: Thyrfing(İsveç) Mithotyn(İsveç) Turisas(Finlandiya) Tür olarak aynı gösterilse de Turisas biraz daha farklı. Gerçi ben bu tür olayına baştan karşı olsam da İsveçliler standart halk müziği olan Viking Metal grupları. Mithotyn dağıldı bu arada. Turisas ise son albümünün de adıyla "Battle Metal" yapıyor:). Zaten 2 haftadır bu albümü dinlemekten kılıcı kapıp kalabalığa doğru koşmaya başlayacağım:). Albüm olarak da Mithotyn'in King of The Distant Forest iyidir.
FifaMen Size çok gaz şarkılar önereyim: Ozzy Osbourne-Hellraiser(Bu şarkıyı Ozzynin yorumuyla dinleyin mutlaka) Red Hot Chili Peppers-Dani California Muse-City of Delusion Boykillboy(fifa2007nin soundtrackinde vardı hatırlarsınız)-Civil Sin Helmet-Unsung
RentleSsPR Slipknot un Spit It Out parcasına takmıs bulunmaktayım. Ayrıca Avril Lavigne'in GirlFriend parcasıda cok hos.
RentleSsPR Avril Lavigne in son albümü yani "The Best Damn Thing " i netten cektim ve Avril beni yanıltmamıs mükemmel bir albüm yapmıs,kesinlikle edinin bu albümü.
Immune Son zamanlarda bi Çilekeş fanlığı baş göstermeye başladı bende-her ne kadar biraz geç de olsa- bunu da burada paylaşayım dedim.Eski sayfalara biraz baktım da oldukça Çilekeş seven varmış.Tüm şarkılarını beğenerek dinliyorum.Geçen sene İzmit'e gelmişler-okuduğum yere- tabi o zamanlar çilekeş nedir kimdir haberim olmadığından gitmedim.Arkadaşlar gitmiş ses yok onda diyolar ama bilmiyorum artık.Bir de Çilekeş 2. albüm yapmaya hazırlanıyor mu hazırlanıyorsa ne zaman çıkar?Malum baya oldu aslında ilk albüm çıkalı..
Eagle-Eye Görkem'de mi ses yokmuş? Heralde çıktıkları mekanın ses sistemiyle alakalı bi durumdu. geçenlerde yetmiyor'a çektikleri yeni klipleri dönmeye başladı burdan yeni albüme daha var çıkarımını yapabiliriz.
Immune Evet klibi de izledim.Farklı bi klip olmuş.Arka planda beyaz bi şekilde çıkan "18+,Şiddet ve Korku,Manken,Bacak,13+" gibi televizyon terimlerindeki amacı tam olarak çözemesem de klip güzel.
Last_Blow Linkin Park'ın yeni albümü 15 Mayısta geliyor. Çilekeş albümü için 1 sene daha bekleriz gibime geliyor.
RentleSsPR **Iron Maiden ı yavaş yavaş dinlemeye basladım Revelations parcasına hayran kaldım var mı başka önerdiğiniz parçaları?**
gencfbdaywalker linkin parkın yeni albümü nete düştü."minutes to midnight" iron maiden ın önerebileceğim şarkıları: son albümün tamamı(a matter of life and death) -fear of the dark -2minutes to midnight -blood brothers -run to the hills -the trooper -aces high -judas be my guide -666 number of the beast -hallowed by the name şimdilik bunlar aklıma gelenler..
Ozan JK Orjinal Mesajı Yazan: gencfbdaywalker linkin parkın yeni albümü nete düştü."minutes to midnight" iron maiden ın önerebileceğim şarkıları: son albümün tamamı(a matter of life and death) -fear of the dark -2minutes to midnight -blood brothers -run to the hills -the trooper -aces high -judas be my guide -666 number of the beast -hallowed by the name şimdilik bunlar aklıma gelenler.. limewire de varmi yaa buldum fake indirdiklerimin hepsi Sen nerden indirdin:confused:
gencfbdaywalker nese attım linki.. metallica'nın yeni şarkısı dinlemeyenler vardır belki.. http://rapidshare.com/files/24276803/New_Song__Live_Berlin_.mp3
Passenger Linkin Park'ın yenı albumunu pek sevmedım.Bir kaç sarkı dısında dinleyebıleceğim bir şarkısı yok.Son bıkaç aydır eski hayranlığım kalmamıstı lq'ya bu albumle iyice gitti gibi birşey.birdahaki albumde işh geri dönüş yaparlar.