Turkz3ar Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Kimse Türkçe dinmlemiyo galiba:) Yada ben hep Türk Rock dinlediğim için garip geliyo:) Turkce Rock'da dinledigim 2-3 isim vardir bunlardan birisi tabiki Sebnem Ferah, digerleri beni fazla sarmiyor.
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Turkz3ar Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Kimse Türkçe dinmlemiyo galiba:) Yada ben hep Türk Rock dinlediğim için garip geliyo:) Turkce Rock'da dinledigim 2-3 isim vardir bunlardan birisi tabiki Sebnem Ferah, digerleri beni fazla sarmiyor. Bu konuda haklısın, Türkçe rock'ta da güzel gruplar/sanatçılar var ancak şöyle bir bakıyorum da bir Duman olsun Çilekeş olsun, bi dönem deli gibi dinledim ama şu an şarkılarını hiç açmıyorum hatta tiksiniyorum bile diyebilirim. Diğer tarafta yıllardır bıkmadan dinlediğim yabancı grup/şarkıcılar olunca Türkçe rock'ın eksikliğini bariz bir şekilde görebiliyorum. Türkiye'de metal müziğin gelişmemiş olmasına da bağlıyorum gerçi bu durumu. Metal'in yadırgandığı, Rock müziği bile çok uçlarda görenlerin olduğu ülkemizde bu durum değişmedikçe, kaliteli Rock müzik yapanların sayısı da artmayacaktır kanımca.
berbarus96 Orjinal Mesajı Yazan: Venom Orjinal Mesajı Yazan: Turkz3ar Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Kimse Türkçe dinmlemiyo galiba:) Yada ben hep Türk Rock dinlediğim için garip geliyo:) Turkce Rock'da dinledigim 2-3 isim vardir bunlardan birisi tabiki Sebnem Ferah, digerleri beni fazla sarmiyor. Bu konuda haklısın, Türkçe rock'ta da güzel gruplar/sanatçılar var ancak şöyle bir bakıyorum da bir Duman olsun Çilekeş olsun, bi dönem deli gibi dinledim ama şu an şarkılarını hiç açmıyorum hatta tiksiniyorum bile diyebilirim. Diğer tarafta yıllardır bıkmadan dinlediğim yabancı grup/şarkıcılar olunca Türkçe rock'ın eksikliğini bariz bir şekilde görebiliyorum. Türkiye'de metal müziğin gelişmemiş olmasına da bağlıyorum gerçi bu durumu. Metal'in yadırgandığı, Rock müziği bile çok uçlarda görenlerin olduğu ülkemizde bu durum değişmedikçe, kaliteli Rock müzik yapanların sayısı da artmayacaktır kanımca. Haklısın fazla kaliteli müzik yapan yok. Ben bir Manga dinliyorum. Diğerlerine pek rock diyemiyorum ya da baya slow rock diyim. Alternatif rock da diyebilirim :) Siz ne dersiniz :rolleyes:
Ozan JK Headbang yılın en iyi çıkış yapan türk metal grubu olarak pickpocket'i seçmiş.Bunu okuyana kadar bu gruptan haberim bile yoktu ama iyiki okumuşum çok sağlam bir grup beğendiğim bir tarzları var.Metal dinleyen herkese öneririm.
Venom Orjinal Mesajı Yazan: V_Andolini Headbang yılın en iyi çıkış yapan türk metal grubu olarak pickpocket'i seçmiş.Bunu okuyana kadar bu gruptan haberim bile yoktu ama iyiki okumuşum çok sağlam bir grup beğendiğim bir tarzları var.Metal dinleyen herkese öneririm. Hiç dinlemedim daha önce, mutlaka dinleyeceğim.
Freak. Uyuz olurum şöyle seçimlere/anketlere vs. Her zaman tanınmamış bir tane dinleyenini bulamadığın gruplar seçilir. Umarım kaliteli müzik yapıyorlardır. Şubat'ın 1'inde dinleyeceğim:)
stinson Orjinal Mesajı Yazan: Axl Eski sayfaları geziyordum da ne kadar çok Guns N' Roses fanı varmış öyle. Guns N' Roses dinleyen var mı şu anda forumda takılanlardan, varsa hangi şarkılarını seviyorsunuz? Don't Cry candır, ciğerdir, 1 numaradır. :D Sweet Child O'Mine ve Welcome To The Jungle çok güzel şarkılardır. Severim Guns N' Roses'ı. :D
mertonur hardcore tarzı sevenler için pickpocket'i öneririm canlı performanslarıda başarılı bi gruptur.
Dio Hudson Konuyu biraz canlandıralım.Bende rock dinlerim.Guns 'N Roses,Marilyn Manson,Scorpions,Iron Maiden,Nirvana,Journey,Metallica,Bon Jovi gruplarını çoğunlukla dinliyorumBu arada Manson'un yeni albümümün çıkış tarihini bilen varmı ?
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: Cagri_ Bu arada Manson'un yeni albümümün çıkış tarihini bilen varmı ? Mayısta çıktı yeni albümü.
myers rock değil de metali çok severim her türünü dinlerim. benden de birkaç tavsiye albüm: Moonspell - Sin Pecado (gothic metal) Ihsahn - angL (black metal) albümden Ihsahn'ın Opeth'in vokaliyle düet yaptığı parça "Unhealer": http://www.metalvideo.us/video/49fb1a9b817ae/Ihsahn-Unhealer Amesoeurs - Amesoeurs (türü ?) Otep - Ascension (nu-metal sanırım) albümden Ghostflowers adlı parça: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=5378922
wickedqame Konuyu canlandırın biraz 2009 albümlerinden yokmu önerebileceğiniz parçalar?. Rock, Metal sever kalmadı heralde:)
FifaMen Velvet Rovover'ın solisti hakkında bir bilgisi olan var mı? Hala bir gelişme yok mu? Velvet Revolver projesi üyelerin solo albüm çalışmaları nedeniyle ertelendi. Aslına bakarsan şu anda Slash'in vokalisti olan Myles Kennedy cuk oturabilir VR'ye. Yeniden Velvet Revolver izleyebilmek için birkaç yıla ihtiyacımız var gibi görünüyor..