fenerlicem ya ben mp3 olarak tezehürat indirdim ama ekleyemiyorum nasıl oldugunu anlatırsanız sevinirim veya bi videosu varya link koyarsanız sevinirim
S n i p e r önce mp3leri mp3 formatından waw'a sonra da adx conferter ile adx dosyası olarak importlaman lazım bunun için 1.mp3 to waw converter 2.adx converter programlarına ihtiyacın var site içinde arama yap bulursun :)
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: emre_pes5 "wav" formatından "adx" formatına dönüşüm için DKZ STUDIO yazılımını kullanabilirsin. Dkz Studio da olmaz adx conferter lazım yanlış yönlendirmeyelim :)
Parasetamol DkZ Studio'nun tools bölümünde " Multi ADX and Wav Converter "a tıklarsan ADX formatından WAV formatına, WAV formatından ADX formatına dönüşümler yapabilirsin.
fenerlicem mesela ben fenerbahce tezahüratı koyacagım peki bunu fbye nasıl eklicem ya baska takımda olursa...
fenerlicem ya arkadaslar adx converter ı yükledim mp3ümü waw a da cevirdim peki oyuna nasıl aktaracagım bi yardım edin acil
fenerlicem adx de bi load wav var bide save var nasıl yapacagım hiç bişey anlamadım bundan cvplarınızı bekliorum
SkyJacker. Orjinal Mesajı Yazan: Sniper_Polat adxi kullanırken load dediğinde waw dosyasını seçip save ile adx'e dönüştürücen waw ı adx e dönüştürdüm,oyuna nasıl import edicem ?
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: casusfb1907 Orjinal Mesajı Yazan: Sniper_Polat adxi kullanırken load dediğinde waw dosyasını seçip save ile adx'e dönüştürücen waw ı adx e dönüştürdüm,oyuna nasıl import edicem ? ok dkz studio programıyla 0_sound.afs dosyasını adx'e dönüştürdüğün dosylaları tek tek ipmportla açıp importla daha sonra dosyadan farklı kaydet deyip masaüstüne 0_sound olarak export et biraz bekle masaüstüne export ettiğin 0_sound dosyasını oyun klasoru içindeki dat klasoru altındaki 0_sound afs ile değiştir eski 0_sound dosyasının yedeğini almayı unutma her ihtimale karşı :)
festa sizde fenerbahce ve cimbom mp3 tezahuratlari var mi? varsa festa66@hotmail.com adresine lutfen gonderirmisiniz? thanks
fenerlicem bisey daha soracagım peki import ettik diyelim bunun hangi takıma geldigini nerden anlıyacagız
fenerlicem birsey daha import etmeyi ve hangi takıma gelecegini nerden ayarlayacagım iice bi anlatırsanız cooooooook sevinirim;)
mertonur Orjinal Mesajı Yazan: fenerlicem beyler adx convecter var bende ama cevirmiyo abi ya hata verip duruyo anlamdım valla :( kardes adx convecter dosyasını nerden bulabilirim söylermisin
meureate dkz studioda 0_sound'u aç açılanları dinle hangisinin yerine koymak istiyosan ona sağ tıkla "import" de sonra eklemek istediğin dosyayı seç bittiiii!!!!!!!!! GS tezahüratlarını nasıl bulurum???????????????????????