İlk maçtan sonra Fenerbahçeli yönetici, antrenör, oyuncu hiçbirinin ağzında maçla ilgili bişey yok. Neymiş işte çok küfür edilmiş, zaten böyle bi atmosferde kazanmak mümkün değilmiş. Maçtan bi gün sonra Nedim Karakaş (FB Genel Menajeri) FB TV'de, abartısız, resmen ağlıyor. Yok işte salona girdikleri ilk andan çıkana kadar ne anası kalmış ne avradı. Maçla ilgili hiçbir şey demiyor. Niye ? Çünkü Fenerbahçelilerin en iyi yaptığı şey kaybettikleri maçtan sonra gündem değiştirmek.
Ben bunu savunmuyorum, gerçekten de baya bi küfür edilmişti. Ama o gün ağlayanlar bakalım dün ne yaptı ?
Yönetici Yahya Kemal Gencer diyor ki : 'Küfürlere tempo tutan yöneticiler vardı.' Adamın yalan söyleyeceğini düşünüyorsanız diycek bişeyim yok. Ama doğruluğundan eminim ve bu gösteriyor ki, Fenerbahçe'nin Fenerbahçelinin küfüre karşı olduğu falan yok, bütün yaptıkları acıtasyon.. Ayrıca bu sene İnönü'de açılan pankarttan sonra ayaklanıp, açılan pankartları tam olarak hatırlamıyorum ama, 'bütün analar kutsal' konulu bi sürü pankart açan Fenerbahçelilerde dün kendilerini doğruladı hakkaten (!) tebrikler. 'Ana' kelimesi tezahüratlarında eksik olmadı.
Aziz Yıldırım küfürleri durdurmak için taraftara hareket yapmış :) Küfür edilirken bacak bacak üstüne atıp Mahmut Uslu'yla pis pis sırıtan kimdi, o başka biriyse özür dilerim. Mahmut Uslu'nun zaten engellemek için bi çaba sarfetmesini beklemezdim, kişiliği belli olan bi yönetici kendisi.
Maç hakkında söylenecek bişey yok. Fenerbahçe'nin baştan sona üstün olduğu bi maçtı. Kerem'in de çıkmasından sonra zaten alamazdık maçı. Ama moral bozmamak lazım, derbiyi kaybetmiş olmaktan başka çok da önemli bi yenilgi değil.
Ayrıca başlıkta Cola Turka Beşiktaş yazılmış. Ben sadece Beşiktaş demiycem, evet bende Cola Turka'dan rahatsızım, ama başarımızda büyük payları olduğu ortada. Ama ismimizin önünde değil arkasında yazılıyor. Maksatlı yazılmadığını umuyorum ve Beşiktaş Cola Turka olarak düzeltilmesini rica ediyorum.
Son olarak ;
Gün olur devran döner, bunun Akatlar'ı da var Fener !.
Saygılarımla..