Arkadaşlar Bildiğiniz gibi CM 2006 bir süre önce çıkmıştı...
Bende oyuna bi bakıyım nasıl olmuş kontrol ediyim diye indirdim..
Oyun ilk yorumlara göre çok vasat bir oyun gibi görünüyordu...
Bunun üzerine indirdim ve İspanya liginde oyuna başladım...
Oyun genel görünümüyle modern yapı bakımındansa CM serilerine benzemekteydi...
Eski CM serilerinde (CM 2005 Hariç)en yüksek güç 20 iken CM 2006 da yenilik olarak 100
çıkmış... Bundan dolayı artık oyunda O kadarda Kötü oyuncu kalmamış:)
**İkinci bir yenilik ise Kameralar ve oyun içi görünümler:**toplam 11 adet kamera açısı var.. buda oyunun pozitif yanlarından birisi... Oyun içinde ise futbolcular 3 boyutlu olarak alınmış Langırtdaki Futbolculara dönmüşler:). Futbol topu ise 2002 World Cup taki gibi arkasından ateş yayarak hareket ediyor...
Sıra geldi oynanılabilirlik: Oyun bu yönüyle çok zayıf.Eski serilerine göre Çok vasat kalmış... Tuş yerleri ve kombinasyonları yönünden çok zayıf... Oyun oynama yönünden ise taktik ve oyun görünümleri Biraz da olsa FM 2006 yı andırıyor...
**Oyunun başka bir Pozitif yanından bahsediyim**: Diğer serilerine ve FM serilerine göre oyun çok hızlı... Bu yönden mükemmel denilebilir.. yine maç hızı,replay,görüntü hızı,
görüntü modları FM ile aynı doğrultuda...
Oyuncu transferlerine geldiğimizde ise Yönetimle doğrusal olarak transfer yapabiliyorsunuz. Mesela 1 Milyon dolarlık bi adama 3 milyon dolar verirseniz yönetim kabul etmiyor ve yeniden teklif yapmanızı istiyor.. Böylece oyunda sömürme gibi kötü şeyler de ortada kalkmış oluyor...
**Sıra geldi Türkiye ligine:** türkiye ligi fazla önemsenmemiş ve oyuncuların özellikleri mevkileri sanki rastgele yapılmış gibi bi his veriyor...
İşte CM 2006 bunlardan ibaret farklı bir Menejerlik oyunu oynamak isteyenlerin deneyebileceği Güzel bir oyun..