Bunu herhangi bir takıma ait olan bir bin dosyasına mı,yoksa sorun olan takıma ait bin dosyasına mı uyguluyoruz?Birde yukarıda vermiş olduğunuz değerleri giriyorum ancak "Reserve" seçeneğine tıklayınca resimde ki 1060864 değeri yerine bu kutuya daha yüsek bir değer atanıyor.Acaba bunun böyle olmasında herhangi bir sakınca var mıdır?Yoksa ben de resimde ki değerin aynısını girmelimiyim?Ardından sol alt köşede bulunan "Load defaults for..." başlığı altında ki listeden "PC-Pro Evolution Soccer 5 kits" seçeneğini seçmemize gerek var mı?
Son sorum ise tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra sizin de anlatmış olduğunuz gibi "Select the name of the new AFS" alanının hemen altında ki boşluğa tıklayıp masaüstünü seçip 0_text.afs yazarak kaydet diyorum.Ardından GGS programında ki ekranda bulunan pencerede ki Proceed butonu aktif hale geliyor(sanırım son işlem olarak bu butona da tıklıyoruz).Bunun ardından yapmam gereken başka bir işlem daha var mıdır?
Sorularımın çokluğu nedeniyle kusura bakmayın.Cevaplarınız için size şimdiden teşekkürler.