ogun_08 Arkadaşlar ben FM 2006 ya oyuncu fotoları atmak istiyorum bunun için config yaparken xml dosyasına oyuncuların ID lerini yazmam gerekiyor diğer türlü oyunda görünmüyor bu yüzden FM 2006 için oyuncu ID lerini nereden bulabilirim???!! Yardım ederseniz çok mutlu olurum uzun süredir bunu arıyorum.... teşekkürler..!!
Pentagram_15 Oyunun ayarlar kısmına gir Show Unique ID tuşunu işaretle. İstediğin oyuncunun veya takımın isimin altında ID numarası çıkacak oradan XML dosyasına girebilirsin ID'leri. Birde oyunun Options sekmesinde yer alan Print Screen fonksiyonu ile bir takımdaki tüm oyuncuların ID numaralarını döküman olarak masaüstüne kayıt edebilirsin. Bunun için ID numaralarını aç daha sonra bir takımın ekranına gel Listeleme Tipi olarak ID numaralarını seç daha sonra dediğim yerden print screen ile dosyayı herhangi bir yere kaydet ve böylece tüm takım listesi elinde olsun.
intern hiç uğraşma bence. sen direkt **SCN DOSYALAR ** bölümüne gir. Orada birçok grafik paketi mevcut... ***intern***
Ozzy_AFR bı ıd leri yazmanın daha kolay bi yolu yokmu yoksa bakıp da yazcakmıyız bi sürü hep tek tek oyuncuların ID lerine bakıp yazıyorum
Pentagram_15 Liste olarak almayı belirttim. Ama xml dosyası hazırlerken ya xml dosyasına tek tek gireceksin ya da FMXML kullanarak tüm fotolara o oyuncunun idisi ile isim vererek otomatik XML dosyası oluşturmayı sağlayacaksın.