cracks ya sürekli bilgisayar mavi ekran hatası verio.sanal bellekle alakası yok kaç kere denedim.şu anda 1500-1500 önceden 1500-900 idi bi kaçö kere deiştim en son 1500-1500 yaptım.ama hala verio.harddisk kablosu ile bi alakası olabilirmi.cvplarınızı bekliom
Gökhan Hard-Disk Hard-Disk Kablosu Ekran Kartı Ram Kısaca Bu Mavi Ekran Hatası Herşey Olabilir. Deneme Yanılma Yöntemi İle parçaları Deniyceksin Ama Önce Bir Windowsu Yeniden Kurmayı Dene.
S n i p e r Mavi ekran hatası system32 altındaki dosyaların hasar görmesinden kaynaklanır (makinanın ekeltrik kesintiside kapanması gibi) bunun için mainayı güvenli modda başlatarak servisleri manuel yapıp yeniden başlatarak servisleri çalıştırırsan düzelebilir ama yüksek bi ihtimal deil
onderalp Mavi ekran diyorsunda, bu ekranda yazilari aktarirsan daha iyi cozulur bence. Eger halen sorun yasiyorsan tabiiki. Yanlis device driver'dende kaynaklanabilir, NTLDR gibi benzeri startup dosyalarindanda..
demirhan067 Orjinal Mesajı Yazan: cracks ya sürekli bilgisayar mavi ekran hatası verio.sanal bellekle alakası yok kaç kere denedim.şu anda 1500-1500 önceden 1500-900 idi bi kaçö kere deiştim en son 1500-1500 yaptım.ama hala verio.harddisk kablosu ile bi alakası olabilirmi.cvplarınızı bekliom arkadaşım bilgisayarını güvenli kipte calıştırabilirsen zaten sana sistemi geri yuklemek istiyormusun diye bir yazı cıkacak sistemi geri yuklersen sorunun coızulmuş olacaktır (garanti oranı %85 tir)
Kokane Bana %15 tosladi. Benimki internete baglanir baglanmaz sönüyor. Network kartini deaktive etmem lazim her pc yi kapatmadan önce. Bidahaki acilista aktif hale getirmem lazim. Güvenli kipte hic bisey olmuyor. Eger unutursam deaktive etmeyi, güvenli kipte girip deaktive etmem lazim. Of ne eziyet be. Kimsede cözümü bilmiyor. Yeni kart denemek lazim galiba.