FIFA 06 da şuana kadar karşılaşılan bazı sorunlara çözümleri aşağıya yazdım.İlgi olursa güncelleyeceğim...
Kariyerime girdim, ama kadrolarda hiç oyuncu yok veya bir oyuncu birden fazla var.Maç yapmak istediğimde de oyundan atıyor ?
Maalesef oyuna oyuncu güncellemesi getiren bir yama yükledikten sonra eski kariyerler oynanamamaktadır.Sorununuzun çözümü için Belgelerim içerisindeki FIFA 06 klasörünü silmeniz gerekmektedir.Burayı sildiğinizde eski kariyerlerinizde gidecektir...
FIFA 06'da menülerde geçiş yaparken menüler sağa sola kayıyor, klavye ayarlarımı kaydedemiyorum,oyun joystick(oyun kumandası) düzeneğini tanımıyor?
FIFA 06'nın resmi sitesinden FIFA 06 Patch 1 güncelleştirmesini bulun ve yükleyin.Sorunlarınız çözülecektir.
FIFA 06'da menülerim aşırı yavaş açılıyor nedeni ne ?
Muhtemelen ekran kartınız düşük bir versiyon eğer öyleyse FIFA 06 Ayarları'ndan çözünürlüğü ve detayları düşürmeyi deneyin.Eğer sorununuz çözülmediyse en güncel sürücüleri yüklemeyi deneyin.Sürücüleri NVIDIA için:www.nvidia.com ATI için www.ati.com adresinde bulabilirsiniz
FIFA 06'yı açmak istediğimde ekrana hata raporu ekranı geliyor?
2 sebebi vardır.1.si oyuna yüklediğiniz herhangi bir yama oyunda hasar meydana getirmiştir.Oyunu tekrar kurmayı deneyin.2.sebep ise sisteminizin o anki kullanılabilir RAM'i oyunu çalıştırmaya yetmemektedir.Eğer 2.siyse arka plandaki uygulamaları kapatmayı deneyin yada kendinize uygun fiyatlarda olan yeni bir RAM alın...
Evet sadece 400 mesaj kaldı.Bu 600.mesajım.