omererdem1991 lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen cevaplayın. ben yamayı yükledikten sonra yeni kariyer kurdum.ancak ilk maçımın bitiminde hemen oyun kapandı ve hata raporu çıktı.her seferinde böyle oluyor ve kariyerlik oynayamıyorum. cevaplarınızı bekliyorum: zinedineomer@hotmail.com
omererdem1991 lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen cevaplayın. ben yamayı yükledikten sonra yeni kariyer kurdum.ancak ilk maçımın bitiminde hemen oyun kapandı ve hata raporu çıktı.her seferinde böyle oluyor ve kariyerlik oynayamıyorum. cevaplarınızı bekliyorum: zinedineomer@hotmail.com
ronaldinh1o Arkadaşlar ben bu yamanın üstüne başka bir yama daha kurdum.Oyun hep hata veriyor.Daha hiç maç açılmadan.TSL 06-Nano Detailed i nasıl silebilirim.Yada silebilir miyim?Hemen cevap verirseniz çok sevinirim...
MRT.16.5 arkdaşalr bence sorun fifa.db dosyasında çünkü ben sadece tsltotal'in db dosyasını yükledim kadrolar eski ve oyundan atmadı
furkantos bu kariyer modda 2. sezon na girerken oyundan atma çözülsün ben ali samiyende renkli oynamaya razıyım lütfen çözün şu update sorununu
ferruh ikinci sezonda fb. ile sampionlar ligine kaldım 2 tane fb. var macları aynı gune denk gelio cok yoruluo topcular naabsak??
Wake **arkadaşlar nanoyu artık unutun 68'inci sayfaya bakın gökhan yazın yeni yama yapacakmış o yamada fifa 2005'teki ali samiyen yamasını 2006'ya koysalar bence böyle renkli renkli stad olmaz bence birde gökhan şu fifa 2005'teki necatinin facesi çok güzel onu fifa 2006 yeni tslde koyarsan memnun olurum...**
BLACK EAGLE5 ARKADAŞLAR GERÇEKTEN EMEĞİNİZE SAĞLIK TSL NANO HARİKA BİR YAMA AMA YAMAYA BJK ÇUBUKLU FORMA VE 100.YIL NOSTALJİ FORMASI EKLENECEK Mİ ACABA ?:)
[ BдHдBдBд™ ] Orjinal Mesajı Yazan: Wake arkadaşlar nanoyu artık unutun 68'inci sayfaya bakın gökhan yazın yeni yama yapacakmış o yamada fifa 2005'teki ali samiyen yamasını 2006'ya koysalar bence böyle renkli renkli stad olmaz bence birde gökhan şu fifa 2005'teki necatinin facesi çok güzel onu fifa 2006 yeni tslde koyarsan memnun olurum... ARKADAŞım Gökhan abi yeni 2006 TSL si yapana kadar 2007 çıkmış olur..boş boş bekleyemeyelim,07 için bişiler yapmaya şimdiden başlaslar ii olur.yine böyle bekleyip erken çıktı diye hüsrana uğramayız..
ronaldinh1o Orjinal Mesajı Yazan: ronaldinh1o Arkadaşlar ben bu yamanın üstüne başka bir yama daha kurdum.Oyun hep hata veriyor.Daha hiç maç açılmadan.TSL 06-Nano Detailed i nasıl silebilirim.Yada silebilir miyim?Hemen cevap verirseniz çok sevinirim... demiştim ama cevap alamadım.Bu sorun yüzünden oyunu oynayamıyorum.Kaldırılmıyorsa cevap yazın...
[ BдHдBдBд™ ] Orjinal Mesajı Yazan: ronaldinh1o Orjinal Mesajı Yazan: ronaldinh1o Arkadaşlar ben bu yamanın üstüne başka bir yama daha kurdum.Oyun hep hata veriyor.Daha hiç maç açılmadan.TSL 06-Nano Detailed i nasıl silebilirim.Yada silebilir miyim?Hemen cevap verirseniz çok sevinirim... demiştim ama cevap alamadım.Bu sorun yüzünden oyunu oynayamıyorum.Kaldırılmıyorsa cevap yazın... UNUNSTALL yok..!! oyunu baştan kuracaksın en temizi..
senadeniz kardeş ben bu rar ları nasıl birleştireceğim yardım edin işallahda beğeniir m şimdiden ellerinize sağlık
stargo arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. çok iyi olmuş . tezavhuratlar biraz küfürlü ama ne yapalım. sonra daha da iyi şarkılar buluruz belki. çok teşekürler
stargo arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. çok iyi olmuş . tezavhuratlar biraz küfürlü ama ne yapalım. sonra daha da iyi şarkılar buluruz belki. çok teşekürler