Orjinal Mesajı Yazan: T.Henry
ben yamayı çıktığından beri hergün oynuyorum. şu ana kadar birkez bile sorun yaşamadım. oyundan atılma vs. gibi. herşey mükemmel olmuş. ama bişeye gerçekten sinirlendim. ya galatasaray taraftarlarının arasında milan formalıların ne işi var. bu kırmızı gözüksün diyemi yapıldı. anlamış değilim.
diğer herşey bence çok iyi... ellerinize sağlık. ama şu milan işi için bi update fln çıksa gerçekten çok makbule geçer
eee milan taraftarı olmayacakta başka hangi taraftar olacaktı, fenerbahçeliler mi.
Hatırlarsan ş.ligi maçlarında fenerbahçe milanla maçlar yaparken, tüm gs liler milanı desteklemişlerdi, şimdi de milanlılar gelmiş gs yi destekliyor, bundan daha doğal ne olabilir ki :)
insaf et kardeşim, bu yamayı kusursuz oynuyorum diyen kaç kişi var sitede (site yöneticileri dışında)
Mesela rizespor-fenerbahçe maçı yap bakalım, fenerbahçe kalecisinin forması hangi forma dikkat et, o kadar yama yükledim ilk defa karşılaştım, diğer maçlarda hiç olmayan birşey bu. kitraptorla herhangibir tsl takımına (veya turkiye a milli takımına) forma import etmeye çalış bakalım ne olacak (tamam açıklamalarda raptorlar çalışmaz deniliyor ama, bence niçin böyle yapıldı mantıklı bir açıklama yapılabilirdi).
Sonuçta emeğe saygı var elbette. Yama çıkmadan önce, tarih soranlara sinirleniyorlardı (tabi ben de sinirleniyordum bu tarih isteyenlere) site yönetimi, acele etmeyin nano bir yama olacak, hiçbir eksik olmayacak-bulamayacaksınız şeklinde diye ama forumun muhtelif yerlerinde vatandaş eksikleri sıralıyor kendince, yöneticiler ne yapıyor, ilk sayfalarda gökhan kardeş update çıkacak diye bir mesaj yazdı, daha sonra galiba milleti kendi haline terkettiler, baksanıza her kafadan bir ses çıkıyor, ama yönetici ekibinde bir ses yok, Allah rızası için biriniz çıkın da "Tamam arkadaşlar eksikliklerin farkındayız, düzeltmeye çalışıyoruz" veya "Arkadaşlar elimizden gelen bu kadar, bu yamaya başka yapılabilecek başka bir update yok, herkes başının çaresine baksın" diyerek milleti bu dertten kurtarın nolur.
Belki lazım olabilir diye yazıyım, k.erciyes sporun minikitleri ve menü logosu yanlış, (Oyuna içinde formalar ve takım logosu doğru)
cc la oyuna hiçbir müdahalede bulunulamıyor, kitraptor çalışmadığı için ben bazı eksik formaları burdan importlamaya çalıştım olmuyor, v.s.
Belki de fifa 06 wc oyunu çıkacak yama yapımcıları o oyuna yoğunlaştı da nano unutuldu.. Haa ne dersiniz... Hepiniz Allaha emanet olun...
(Yukarıda oyun içindeki resimde futbolcunun kireç gibi olması olayı bana fb-gs maçında ş.saraçoğlu stadında gs li futbolcularda oluyor, bir anlam veremedim niye ki....)