RiPPeR Yukardaki sorumun cvbi: Türkçe spiker de çalışıyor. Dostlarım hepinize tek tek teşşekür ederim süper iş çıkarmışsınız. Hele müziğim bölümüdeki gol seslerine delirdim. :) Bazen futbolcuların yüzleri kararıyor samiyen kıpkırmızı olmuş felan ama küçük buglar her çalışmada olur.
FaussT 741 o olay eğer update i yüklediysen oluyo. Yani tsl nano update 1.0 o gibi bisi varya onu yukledin galiba ondan kimse gözükmüo
Carizmatik ya arkadaşlar biriniz bana yardım etsin kafayı yemek üzereyim oyuna giriyorum yani kariyerime maçı oynuyorum maç bittikten sonra oyundan atıyo bana yardım edebilecek bir arkadaş varmı?
fabricante arkadaşlar soru yazdım ama cevabını alamadım oyun gerçkten süper oldu kendimi gerçek maçlardaki gibi hissediyorum taraftar gol sesleri herşeyi ile ama maç bittikten sonra masaüstüne atıyor buna bir çare var mı oyunu sıfırdan yükledim tüm yamaları sildim ama olmuyor yardım
Aydin21 Slm arkadaslar Ben cok tandir burada üyeyim ama hic bir dosya indiremiyorum Bana bi cözüm lazim cünkü TSL 06 - Nano detailed download etmek istiyorum ama her linke bastigimda ulasiminiz kisitlanmis diye bir uyari geliyor Lütfen Yardimmmmmmmmmmmmm
komando66 Orjinal Mesajı Yazan: .alex slm 10ur ve gökhan kardes su almanca dil konusunu bakarmisiniz almanca oynamak istedigimde türkiye ligin isimleri yok saadece fenerbahce ve galatasarayin isimleri var obür takim isimleri yok bunlari incelerseniz cok sevinirim tesekürler ellinize saglik . saygilarla yamasi cikti: http://www2.soccercenter.net/index.php?sayfa=Dosya&eylem=DosyaGoster&dosyaid=1027 bu yama sayesinde bütün diller TR oluyormus.
FaussT ozay ve fabricante sizin sorununuz transfer le ilgili olabilir. Herhangi bir transfer yaptinizmi ilk açtığığınızda? Eğer öyleyse birşey doluyo maç bittiğinde onun 84 veya 90 larda takılması ve masaustune donmesi lazim. İşte bunun gibi yaklaşık 10 sorun var düzeltici updateler hazırlanmaya çalışılıyor ama durun bakalım.Eğer o deilse başka bi sorun var.
esvet yawww arkadaşlar bu transfer sorununa bi çözüm bulunamadımı yawww transferda isim arıyom oyundan çıkıyo nasıl olacak bu iş bi an evvel halletseniz ii olur teşekkürler
ozzydtr tekrar merhaba! öncelikle crc hatasını tek part ta değil bütün partlarda veriyor! yeniden yüklemekte ayrı bi işkence! şimdi yine internet cafedeyim biraz önce bende crc hatası veren program burada düzgün çalıştı ve oyunumu güzelce çalıştırdı ve sorun çıkmadı! kendi bilgisayarımda bu sorunu çözmek için bilgisayara format bile attım! :) ama çözüm yine aynı!bazı dosyaları yüklerken bazılarında yine crc hatası verdi ve böylece yine yükleme hatasıyla karşılaştım! benim sorum şu? internet cafedeki bilgisayarda windows service pack 2 vasrmış.odadaki makinamda bu yok!acaba çözüm olabilirmi?eğer çözüm bu değilse çözüm nedir? teşekkürler... ozzydtr
ozzydtr tekrar merhaba! öncelikle crc hatasını tek part da değil bütün partlarda veriyor! yeniden yüklemekte ayrı bi işkence! şimdi yine internet cafedeyim biraz önce bende crc hatası veren program burada düzgün çalıştı ve oyunumu güzelce çalıştırdı ve sorun çıkmadı! kendi bilgisayarımda bu sorunu çözmek için bilgisayara format bile attım! :) ama çözüm yine aynı!bazı dosyaları yüklerken bazılarında yine crc hatası verdi ve böylece yine yükleme hatasıyla karşılaştım! benim sorum şu? internet cafedeki bilgisayarda windows service pack 2 varmış.odadaki makinamda bu yok!acaba çözüm olabilirmi?eğer çözüm bu değilse çözüm nedir? teşekkürler... ozzydtr
esvet yaww arkadaşlar bu yamanın tek ayıbı transfer ararken oyuncu atmasıdır bence çok ayıp bu buda olsa işte o zaman yılın yaması olurr.....bu kadarr
komando66 Orjinal Mesajı Yazan: esvet yaww arkadaşlar bu yamanın tek ayıbı transfer ararken oyuncu atmasıdır bence çok ayıp bu buda olsa işte o zaman yılın yaması olurr.....bu kadarr cok haklisin. ben yamayi aldiyim dan belli bunun icin bir update bekliyorum!!!!
serseri_57 Arkadaşlar daha erken olabilir beki ama ben merak ettim bu update pack ne zaman çıkar bide bu pack te küfürlü tezahuratların kaldırılmasını öneririm en azından ben öle düşünüyorum... cevaplarsanız sevinirimm
juve Nobre küfürlü tezahüratları kaldıran bir yama çıkardı bir kaç sayfa geride bulabilirsin ve sadece 2 kişi indirmiş yeri gelmişken Nobre ye teşekkür edeyim çok güzel tezahüratlar seçmişsin küfürsüz olarak çıkardığın tezahüratları indirmedim orjinal hali daha güzel bence..