Bu yama hakkında ilk defa bişey yazacam.
1: Emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
2: Oyunun tezahüratları falan gerçekten çok güzel.
3: Benim geforce kartım var ve şu samiyen beni delirtti(galatasaraylı olmasam bile olsun sonuçta menejerlikte orda da oynuyoz.)
4: Oyuncuların bazen suratları kararıyo. Oda pek önemli değil.
5: Bide oyuncuları benzetelim diye resimlerini yapıştırmışsınız. İyice kötüleşmiş.
6: Tomas Jun hem bjk de var hem de trabzonda var.
7: Oyundan atması söz konusu bile değil demişsiniz ama; bende bi menejerlik modu açtım. Fenerbahçe"yi seçtim. İkinci Trabzon maçından sonra simule ediliyor bölümünde atmaya başladı. her denediğimde aynısı oldu. Sonra oyunu sildim yeniden yükledim, yamayıda silip yeniden yükledim. Kayıtlı oyunumuda sildim. yeni menejerlik açtım fenerle. bu seferde bazı maçlarda atmaya devam etti. Fakat oyunu yeniden açınca kaldığım yerden devam edebiliyodum. Ligin ikinci yarısına geldim. Transfer sezonu açılmıştı. Bİ kaç oyuncuya teklif gönderdim. Sıradaki maçı oynadım bu seferde yine simule ediliyor bölümünde completing transfer"e gelince takılmaya başladı. ordan devam da edemedim. bende sinirlendim oyunla ilgili herşeyi sildim.
8: Bari ge force ekran kartı olanlara samiyene benzer başka bir stadın setupunu verin ki aynı sorunu yaşamayalım.
9: Ayrıca bu yama oyunu yavaşlatıyo. yama olmadan ayna gibi oynuyodum. yamayla bazen kasar gibi oluyodu.
10: Fenerbahçe"nin bütün formaları yok oyunda
Bu yazdıklarım hiçbir şekilde kötü amaçlı değildir. Sadece hatalar düzeltilecekse bende gördüğüm hataları söyleyim dedim.