R2.Savage oyunu bayağı geliştirdikleri ortada.bakalım nasıl bişey çıkacak!!! http://www.gametrailers.com/player.php?id=9872&pl=game&type=wmv
soccerman Dostum linkte bir savaş oyunun trailer'ı var. Aradım ben WE10 trailer'ını ama bu sitedeki WE10 Trailer linkine her tıkladığımda başka bir oyunun trailer'ını açıyor. Ve ne tesadüftür ki iki defa denedim ikisinde de savaş oyunu çıktı.
RaphaeLmiX ben izledim fakat pek bir farklilik yok neredeyse aynisi... bence grafik ve oynanabirlikte biraz daha degisiklilik olabilirdi..
KocumVolkan ya tabi bi farklı bir degişiklik olmayacak, bunu beklemeyin arkadaşlar, oyun erkenden çıkıyor o yüzden fazla özellik geliştirmemişlerdir..
mustea yok çocuklar zaten yeni grafik eklemiceklerini çok önce açıkladılar yeni grafikler ps3 e yapılcak hatta yapılıyor tek eksik ps3 ün daha çıkmaması sğl video için
erhan1453 adamlarda seneler sonraki pes..... var ama paralarımızı almak içn bu yola başvuruyorlar rakipleri olmadığı için aceleleri yok tabiki ama yinede inşaallah ceza sahası dışından kafa vurmak,vehakem hataları halledilmiştir
R2.Savage arkadaşlar yorumlarınızı biraz erken yapıyorsunuz gibi.konaminin pes'e ve we'ye olan ilgisi gözardı edilemez.az da olsa illaki değişiklik yapılmıştır.ben bu oyunu we 4 ten beri oynuyorum ve fifaya inat her yıl kendilerini aştılar.ps3 ü bekleyelim.ortaya pc lerimizin kaldıramayacağı kadar güzel grafikli bir oyun gelecek...ps3 128 bit pc 32 bitli işlemciye sahip old.için pc lerimiz bayağı bi yorulcak anlaşılan...
isik_fb WE 10 da yine bazı tkımların formaları orjinal değil sanırım. umarım PES 6 da orjinal olur önemli takımların formaları