Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: YUSUX iiiii süper ama hiç bişeye yaramıyıo çünkü ben fm oynamıyom sana fm oynuyonmu diye soran olmadı zaten baskalarının isene yarıyor ya sen ona bak!ALLAHIM yaa deli galibaa :mad:
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: YUSUX iiiii süper ama hiç bişeye yaramıyıo çünkü ben fm oynamıyom sana fm oynuyonmu diye soran olmadı zaten baskalarının isene yarıyor ya sen ona bak!ALLAHIM yaa deli galibaa :mad: Aynen, katılıyorm sana Shevchenko
skymoon34 arkadaslar rapidshare den yamalari indiremiyorum? Not Found hatasi cikiyto bu sorun bi tek benden mi kaynaklaniyo? eger oleyse baska nerden indirebilirim? yardimlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum..
skymoon34 bisey daha var benim PC de suan FM 2006 yuklu(yamasiz) benim suan en guncel yamayi yuklemem icin hangi patchi indirmem gerek?
Delgado83 elinde olan arakdaşlardan biri rapidshare.com upload ederse iyi olur bizde faydalanırız....
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: YUSUX iiiii süper ama hiç bişeye yaramıyıo çünkü ben fm oynamıyom sana fm oynuyonmu diye soran olmadı zaten baskalarının isene yarıyor ya sen ona bak!ALLAHIM yaa deli galibaa :mad: Aynen, katılıyorm sana Shevchenko bende oynamıyorsan burda işin ne?
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: tss_hami Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: YUSUX iiiii süper ama hiç bişeye yaramıyıo çünkü ben fm oynamıyom sana fm oynuyonmu diye soran olmadı zaten baskalarının isene yarıyor ya sen ona bak!ALLAHIM yaa deli galibaa :mad: Aynen, katılıyorm sana Shevchenko bende katılıyorum oynamıyorsan burda işin ne?