zorbey arkadaşlar bu sene 9.su gerçekleştirilen bu yarışmada emeklerimiz sonucu finallere kaldık. Finallere kalan okullar levis sponsorluğunda www.liseleryarisiyor.com da bu sefer tv de performans sergilemek amacıyla aldıkları oylarla yarışıyor. Ben Ahmet Sani Gezici Lisesinde okuyorum ve yarışmadayım. bu sitede Ahmet Sani Gezici Lisesini desteklemenizi rica ediyorum. Hergün 3 oy kullanabiliyorsunuz. Teşekkürler.
OaRist kayıtlar çok kötü ya adam gibi dinleyemedim hiç bir şarkıyı.. ama sanırım bizim amerikan çok kötü söylemiş... organizasyon çok hoş geldi bana yine de.. katılan herkese başarılar
KalkVeSavas aptal aptal müzik yapanların çok olduğu..bitane kız bul..sösüsösü diye şarkı söylesin..sen arkada akor bas..başka bişeyden çaktıkları yok...he bide ordaki seyircilerede uyuz oluyorum..bağırıyorlar mal mal.adamın çaldığı şarkıyı dinlemek yerine.
blueeda çoğu grubu dinledim pek bişe anlamadım çığlıklardan..anladığım tek grup şuan 1. olan grup.kız gerçekten güzel söylemiş ama,hakediyo yani
TeKiN uA Bcndede 1.ci Az İyi Digerlerinde Bişi ANlamak Zor...Ayrıca Zorbey Sen Msn Deki The Kerem DEgilmisin?
zorbey kerem değilim.Ayrıca Kasdav Müzik Yarışmasının çok iyi bir etkinlik olmadığı birçok insan tarafından bilinsede bu yarışmaya katınlan müzizyenlerin kötü müzisyenler olduklarına ktılmıyorum. Provalarda birçok grup beni hayretler içinde bıraktı. Yani 4 akorlu parça çalan gruplar kötü gruptur genellemesi bence oldukça saçma.
zorbey kerem değilim.Ayrıca Kasdav Müzik Yarışmasının çok iyi bir etkinlik olmadığı birçok insan tarafından bilinsede bu yarışmaya katınlan müzizyenlerin kötü müzisyenler olduklarına ktılmıyorum. Provalarda birçok grup beni hayretler içinde bıraktı. Yani 4 akorlu parça çalan gruplar kötü gruptur genellemesi bence oldukça saçma.
zorbey Gitarda az çok bişeyler yapmaya çalışıyorum bende. Kendimi burda övmem saçma olur ama müzikten anladığıma eminim. Ve ordaki gitarsitler hakkında söylediklerimin yine arkasındayım. Kulaktan dolma bilgilerle eleştiriyorsan bu yarışmayı birşey diyemiyeceğim. Ama gelip izlediysen, eleştirine katılmasamda saygı duyuyorum KalkveSavaş
KalkVeSavas arkadaşımı gönderdim geçen sene,bide tv den izledim. Ayrıca bizim okuldan amelelerden oluşan bi grup göndermişlerdi.Hep gönderiyorlar.ordan biliyorum.Ama geçen yıl birinci olan grubun gitaristi iyiydi heralde.bi onu beğendim.