ueow forma seciminde patchdeki formalar gozukuyo ama oyuna girince mesela fenerbahcede ustune yapıldıgı ajaxın formaları cıkıyo ne olabilir sorun?
xxgoldxx aynı sorun bendede oluyo beiktas psv formasıyla sahaya cıkıyo cözümü bilenler bi yardım edebilirmi?
Zombie Ali arkadaşlar sizin sorununuz kitserveri kurmamanızdan kaynaklanıyo olabilir... lütfen kitserver'i kurun...
p_hooijdonk walla ben kitserverı sooradan tekrar kurdum.... yani setup da pes5 i tekrar yükledim formalar çıktı....
netmen KİTSERVERİN SON VERSİYONUnu yükledim ama yine formalar olmadı dostum ç. Arkadaşlar yardım lütfen.
netmen KİTSERVERİN SON VERSİYONUnu yükledim ama yine formalar olmadı dostum ç. Arkadaşlar yardım lütfen.
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: omu http://rapidshare.de/files/20676532/KONAMI-WIN32PES5OPT.html bunla bütün formalar gelir adamım sende her konuya aynı linki verip durma... option file formamı gelir sorun kitserverı kurmadğından kaynaklanıyo en son versiyon ile alakası yok 1000 kişide çalışıp 1 kişide olmuyosa demekki sorun sizde yeniden deneyin...!!
hercai01 arkadaşlar sorun yamalardan kaynaklı bende bir ara tam tutudurdum derken yamayı hatırlamıyorum ama bir yama kurdum formalar geri gitti sonra bir dvd elime gecdi dvd de yamaların bir ve iki tr olarak iki ebatları yüklü yama buldum onları yükledim sorun kalkdı ordadan oyunu tekrar sıfırdan yükleyin ama tüm yamaları silin sonra sadece türk ligini yükleyin normale döner.. bir deneyin olmaz ise tekrar başka yolunu bumaya calışalım...
SanLiUrFaLi ya soccerbug tsl ye uygun yeni kitserver nerde bulabilirim acaba yardımcı olacak arkadas varmı acaba???