25 Mart'ta yapılan Galatasaray Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde seçilen yeni Yönetim Kurulu ile Denetleme, Sicil ve Disiplin Kurulu üyeleri, Mecidiyeköy'deki Kulüp Genel Merkezi'nde yapılan törenle mazbatalarını aldılar.
Seçimli Olağan Genel Kurul'un Divan Başkanlığını yapan Anıl Büyükerol, mazbataların teslim töreninden önce bir konuşma yaptı. Anıl Büyükerol "şimdi zaman, tüm Galatasaraylıları kucaklamak, elbirliği ile kenetlenerek çok çalışmak zamanıdır. Galatasaray'ın sorunlarını hepimiz biliyoruz. Sorunları çözmek için vargücünüzle çalışacağınıza inanıyorum. Allah kolaylık versin" dedi.
Daha sonra Anıl Büyükerol, Başkan Özhan Canaydın ile yeni Yönetim Kurulu üyelerinin ve seçilen Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu ve Sicil Kurulu üyelerinin mazbatalarını verdi. Törende bulunamayan Engin Akçakoca ve Fatih Gökşen'in mazbatalarını Başkan Özhan Canaydın ile Yönetim Kurulu üyesi Adnan Polat aldı.
Mazbataların teslim töreninden sonra bir konuşma yapan Başkan Özhan Canaydın şunları söyledi: "Yeni bir dönem başlıyor. Yeni Kurullarımızla güzel günlere doğru yol alacağız. Bugünden itibaren bütün kurullarımızla 2 ayda bir biraraya geleceğiz. Pazaretesi gününden itibaren, seçime katılmış Başkan adayları ve yönetim kurulu adaylarıyla biraraya gelip Galatasaray'ımıza hep beraber hizmet etmenin yolarını bulacağız. Diğer oluşumlarla da biraraya gelip Galatasaray için hep beraber çalışacağız. Herkese kucağımızı açıyoruz. Bu dönem, her açıdan yepyeni bir dönem olacak" dedi.
YÖNETİM KURULU
Özhan Canaydın
Semih Haznedaroğlu
Cengiz Özyalçın
Mehmet Helvacı
Şükrü Ergün
Adnan Polat
Işın Çelebi
Celal Gürcan
Engin Akçakoca
Ali Gürsoy
Atilla Kınay