ya beyler mikrafonla kendi sesimi wav formatinda kaydediyorum sonra dkz studio yardimiylada adx formatina ceviriyorum, sonra dkz studio yardimiyla hasan musta'nin yaptigi adx ses dosyalarini bi klasore dkz studio yardimiyla cikariyorum. kendi yaptigim ve adx formatina soktugum ve hasan mustan' in yaptigi konusmalarin aynisi ve ayni adi tasiyan dosyalarida bu dosyanin icerisine atiyorum. daha sonra mi? mesaj geliyo bu dosyalar zaten var falan diye evet diyorum. yukledigim dosyalarida kontrol ediyorum hepsi calisiyor. ama daha sonra bu butun bana ait ve oyunun kendine ait vede ceviremedigim hasan mustan' a ait ses dosyalarini tekrar dkz studio ya importlayip gerekli kayit islemine gecmek istiyorum fakat bide ne goreyim butun ses dosyalari yuklenmis bana ait olanlar yani degistirdigim ses dosyalari yuklenmemis. bir kac kez denememe ragmen yine almi dkz studio. bana bu importlama islemini anlatacak birini ariyorum. simdi neden onun ustune yapiyorsun diyede sorabilirsiniz cunku hepsini yapincaya kadar catlarim ben kisim kisim yapmam zaman acisindan da onemli. yardimlarinizi bekliyorum ve simdiden bu yaziyi okudugunuz icin tesekkur ediyorum.