TheMaNqLeR Dehşet bi çocuk ya...ismi muhammed daha henüz 10 YASINDA!!!!! Allah nazarlardan saklasın. Çokda tatlı....Gençlerbirliğinde oynamış...ama Beşiktaşı seçmiş kendisi onunla besiktas 10 senelik mukavele yapti...hayirli ugurlu olsun diyoruz... Dün telegol de izledim ve eminim arkadaslar bu cocuk besiktasin gelecegi olacak...isterseniz birde siz göz attin... http://rapidshare.de/files/16530269/Sueper_Kartal.wmv.html
iCe_T bende tv de gördüm ..psv falan peşindeymiş şimdiden...turkiye nin ronaldinho su olcak buyuyunce :)
OaRist umarım denildiği kadar olur. ama yine de çok üstünüe gitmemek lazım çocuğun. türkiyede ilginç bir gençlik faşizmi var, gencecik adamlardan dünyalar bekliyor, ilk ufak hatalarında da siliveriyoruz.
MateJa Vallahi müthiş çocuk ama inşallah kendini geliştirir. Bende onun yaşlarında böyleydim ama kız peşinden koşacaz diye şimdi ne hallere düştük. Hep yabancı çocukları görürdük vaaayy be derdik. Bi Türk çocuğu görmek insanı sevindiriyo
typhlosion Çocuğu bjk tvde görünce ağzım açık izledim işallah arkadaşlarında dediği gibi şımarmaz ve hep kendini geliştirmek ister
capoxfile Tüylerim diken diken oldu, Türkiyenin gelmiş geçmiş en teknik oyuncusu olmaya aday,sergen deil sanki maradona... diyecek bişey bulamıyorum, e tabi Beşiktaşımızda böle bi oyuncuya sahip olduğu için mutluyum...
bart_ benimde arkadaşlarım görümüş, ajax filan peşindeymiş duyduğuma göre, ailesinede aylık 1,5 milyar veriliyormş.. şuan videoyu indiriyorum,inince yorum yaparım.. EDİT: gayet güzel oynuyor inşallah harcanmaz..
Eagle_Claw Bi bakalım herkes bahsediyodu izleyince yorum yapıcam ;) İyi harcanmasın iyi bir beşiktaşlı olup milli takıma yarar sağlar inşallah.
Peshayat gercekten cook iyi oynuyor,Bide brezilyali bir cocuk var adi Jean carlos sanirim o daha dehset biseyy oda muhammedin yaslarinda ama maynyak biseyyy
Exvision 'Doğuştan yetenekli' dedikleri böyle olsa gerek..Eğer kendini yetiştirirse süper bir yıldız olur...
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: pes5hayat gercekten cook iyi oynuyor,Bide brezilyali bir cocuk var adi Jean carlos sanirim o daha dehset biseyy oda muhammedin yaslarinda ama maynyak biseyyy jean carlos chera dediğin kücük oyuncu valla ben ümitsizim.böyle ne gencler var türkiyede sokak aralarında top kosturan.türkiye gibi bir ülkede gelişmelerine ihtimal veremiyorum.dilerim yanılırım ve türk futbolu büyük bir isim kazanır...