Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncuları Hasan Kabze, Uğur Uçar ve Fevzi Elmas, resmi sponsorumuz Cola Turka'nın ''4 Büyükler Kapağın Altında'' kampanyasının tanıtım toplantısına katıldı.
Toplantıya Beşiktaş adına Cordoba ile Kleberson katıldılar. Oyuncularımız, toplantıda bayilerin sorularını yanıtladı.
Hasan Kabze, bir soruya taraftarlarımıza hitaben “Taraftarlarımız kadar biz de şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Takım içinde çok iyi bir birliktelik var. Ağabeylerimiz bizi çok iyi motive ediyor. Ben başka bir takımda böyle kenetlenme görmedim. Şampiyon olacağımıza inanıyoruz'' diye yanıt verdi.
Uğur Uçar ile Fevzi Elmas da sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini belirterek, Hasan’ın sözlerine katıldılar.
Uğur Uçar, kendisine Maldini ve Bülent Korkmaz'ı örnek aldığını ve başarısını çok çalışmaya ve tecrübeli hocalarının kendisine öğrettiklerine borçlu olduğunu kaydederken, Fevzi Elmas önünde iki tane çok iyi kaleci bulunduğunu belirterek, ''Mondragon ve Aykut benim için büyük avantaj. Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum. Sırası geldikçe hepimiz oynayacağız'' dedi. Toplantıya katılan futbolculara birer plaket verilirken, Kleberson ve Uğur iki top cambazıyla birlikte kısa süre top sektirdi.