Ozzy_AFR Tantuni Yiyen Tarikatçı Zimbabweliler buna koptum yaw :d:D:d Ozzy_AFR Ticaret Yapan Tacir Zambialılar :D Shevchenko Tam Yatmanın Tam Zamanı -- anlamsız oldu Tamam Yeter Tarak Zeki :D -- buda anlamsız :) aman be bulamadım napalım :D cracks Türlü Yedik Topumuz Zehirlendik :D:D bukadar abi yaa :D mpfb1907 tarlada yiyen tarsusdada yer ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: mpfb1907 tarlada yiyen tarsusdada yer nie tanzanya diilde tarsus abi !! :D Venom Hamit süper bulmuşun aferin Tazmanyalı Yamyamlar Topumuzu Zehirledi. :) Gökhan Türkler Yener Türkler Zehirler Biliyorum Saçmaladım :D Saatim Geldi :) Venom Seviyeyi bozmadan saçmalayın lütfen ŞANLI_ bencede. Hamit !!!!!!!!!!! seni seni seni !! :) bart_ ablam saat başında ipd kazanmk için göndermiş ama 2 kelimeyi dooru bildiği için kontör kazanmış:D (Tatlı Yemenin Tam Zamanı idi galiba:D) buarada bana sorarsanız: Tytz Yemenin Tam Zamanı juzam turca yemeyin tuzu yüksek Hauta1n Bence Tam Yeri Tam Zamanı CrossOver tümünüzü yeriz topunuzu z****:D:D gencfbdaywalker Orjinal Mesajı Yazan: militan tümünüzü yeriz topunuzu z****:D:D o da güsel :) :) Cambaz Yazdıklarımıza biraz daha dikkat edersek sevinirim.. KalkVeSavas çok homoca. CrossOver Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas çok homoca. biraz daha açarmısın anyoneanswerme ŞANLI_ ne zaman belli olcak ?? haberi olan var mı bu konuda oldgunda yazalım. SuperBamm abi tam yeri tam zamanı yazdım gönderdim ipod çekilişine katıldığımı söledi tam yeri tam zamanı imiş demek ki :) « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Shevchenko Tam Yatmanın Tam Zamanı -- anlamsız oldu Tamam Yeter Tarak Zeki :D -- buda anlamsız :) aman be bulamadım napalım :D
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: mpfb1907 tarlada yiyen tarsusdada yer nie tanzanya diilde tarsus abi !! :D
bart_ ablam saat başında ipd kazanmk için göndermiş ama 2 kelimeyi dooru bildiği için kontör kazanmış:D (Tatlı Yemenin Tam Zamanı idi galiba:D) buarada bana sorarsanız: Tytz Yemenin Tam Zamanı
SuperBamm abi tam yeri tam zamanı yazdım gönderdim ipod çekilişine katıldığımı söledi tam yeri tam zamanı imiş demek ki :)