Orjinal Mesajı Yazan: OaRist
çamur atacak olsaydım hiç de böyle şeylerle uğraşmazdım barış. evet impratoriçe yazmıyormuş "özür dilerimm" imparatore imiş. ama yazının tammaı bariz bir thrik unusurudur. cacık olmaz gibi sözler, ve başkalrının ağzından edilen küfürleri alıntılamak da tahriktir. ayrıca da belirttiğim gibi meriç tunca gibi insanların yazılarndan nefret ediyorum. daha önce de çok ünlü olmuş iki yazısını yazmıştım. bulabilirsem daha sonra onları da yazarım. (fenerbahçeli olduğu için değil elbet, fanatizmin ötesinde olduğu için. yoksa telegolvari yazı ve sohbetlerden hiç hoşlanmam. hangi takım olursa olsun) bu sebeple de yazdım. ama sebebini de belirttim tekraralamama gerek yok.
eleştriye olan tahammülsüzlüğün sanırım seni böyle sinirli yapan. ama sanırım yaşımdan ötürü değil, beni başklarıyla gruplaştırma çabandan ötürü çoğul olarak hitab ediyorsun. rahatlıkla söylebilirim ki, bu tür niyetlerim yok. her gün girip, okuduğum ve değer verdiğim bu forumda bu türlü fanatizmin olması hoşuma gitmiyor. ben de o yüzden eleştiriyiroum. beğenmiyorsan girme de diyebilirsin. ama bu da zaten eleştirye olan yaklaşımını gösterir. belki düğer kullanıcılar yapsa bu kadar göze batmaz. ama yöneticilerin yapması hele de senin yapman hoş değil. keşke biraz daha uzak kalsan bu tür konulardan. ya da daha tarafsız gözle baksan. mesela beşiktaş feneri evinde yendikten osnra, tümer çıkıp bu tip bir tezahürat yapsa hoşuna gider miydi? ya da benzer bir şekilde hasan şaş?
Benim hiç biri hoşuma gitmez. Sen belki yazmaya başladığım ilk günlerden beri nefret ediyorsun benden ama ben siteni seviyorum. Seninle de hiç bir şekilde kişisel bir hesabım yok. Siteye arada bir yapılan saldırılarla (ki fazla haberim olmuyor) da hiç alakam yok işim de olmaz.
Buyur istersen ban ver, ben böyleyim diye tahrik de etmeyeceğm seni. Nasıl istersen öyle yap. Ama eleştirilerime biraz kulak ver, vermiyorsan da lütfen saygı duy. Çamur atmak gibi bir niyetim yok çünkü
özrünü kabul ediyorum.yalnız bir daha olmazsa sevinirim.eleştiriye olan tahammülsüzlüğün falan diyorsun ama öyle bir hısımla gelen sensin ki ne yazdıgımı bile farkında degilsin,amacın hemen cevap vereyim,kapak takayım vs heralde...
bu cacık olmaz kelimesini kullanan kimdir bilir misin? eminim biliyorsundur bu laf dendiği zaman tahrik olmuyorduda simdi mi tahrik olunuyor?ettigi küfürü alıntı yapmak tahriktir diyorsun,adamlar küfür ediyor bize,tahrik olan sizsiniz nasıl iş bu?
eleştiriye olan tahammülsüzlüğün demişsin,nerden cıkardın bu yanlıs düşünceyi acaba? sen bana cevap yazıyorsun ben sana cevap yazıyorum.nedir yani seni rahatsız eden?senin cevap yazman beni rahatsız etmiyor benimki seni niye rahatsız ediyor? nedir istediğin sen bişey söyleyince ben cevap vermeyim mi? acıkca görülüyor bence eleştiriye kimin tahammülü olmadıgı...
senden nefret ettiğim falan yok hadi hepsi bir yana bunu nereden cıkardın acaba?seninle tartısmamız senden nefret etmem için bir sebepmi? sen öyle düşünüyor olabilirsin belki sana göre dogrusu odur ama benim kesinlikle öyle bir düşüncem yok.adam gibi tartısmasını,konusmasını bilenle her yerde konusur,tartısırız.bundan dolayı senden niye nefret edeyim?bide istersen banla demişsin.banlama sebebi olmadıktan sonra kimse banlanmaz.bir konuda tartısıp fikirlerini ortaya dökmek de bu sebepten degildir.su kafanızdaki makaayla tartısan banlanır düşüncelerini silseniz iyi olur.o düşünceler örümcek agı tuttu artık...
son olarak,futbol forumlarına yazmayı seviyorum.yazmayada devam edeceğim.eger bir konuda fikir paylasımı yapmak,tartısmak isteyen olursa da tartısırım.yöneticiler tartısamaz diye bir kural yok.herkes kurallar içinde istediğini yazabilir...