WatCheR Yanlış bilmiyorsam bu fırlama Ogame de 20 bin komuta gemisini kaybettiğinde çekilmiş bu görüntüler.Ogame oynayanlar çok iyi anlamışlardır beni
SuperBamm de bilgisayardan ses geliyor ogame de ses yok ki :) atv de çıkmıştı tabi atv deki çalışanlarda oynuyor ogame hatta gün ortası haberlerde arkada bi kaç bilgisayarda kesin açıktır ogame sayfası :)
Venom Evladım yavaş lazım olurdu o klavye sana ilerde:) Strateji oyunlarına fazla kendini kaptırmamak gerek...
Elik Birileride bana PES oynarken bu hale geliyorsunuz diye yolladı bu linki :D O kadar sapıtmıyoruz ama PES'in heyecanı başka tabi.
ŞANLI_ bu çocuğu ya bakırköy ya da manisadaki ruh ve sinir hastalıkları bölümüne kaldırmak lazım her ne kadar yabancı olsada Türkler anlar onun dilinden :)
Gökhan Oyun Falan Değilde Harddiskim falan gitse ben monitörü kasayı alır pencereden aşşağı atarım ardından da ben atlarım :)
KocumVolkan Orjinal Mesajı Yazan: Overkill Bunu geyik olsun diye mi yapmışlar gerçek mi? gerçektir ;) haberlerdede gösterdi çünkü ;)
.ultrAslan. bu cocugu taniyom sanki yav :D http://video.google.com/videoplay?docid=7625851761501340015&q=gangsta buna benziyo:D:D