gokhanka Bildiğiniz gibi piyasada birkaç tane FIFA 06 türkçe yaması var ama hiç biri TSL Total ya da diğer TSL lerle uyumlu değil.Uyumlu Bir Türkçe yama yapma zamanı geldi dedim ve başladım işe koyulmaya.Şu anda %80'lik bir kısmını türkçeleştirdim.Geri Kalanı da 1 hafta içinde biter.Yalnız bir de şöyle bir problem var.Şimdi ben bu türkçe yamayı yapıyorum ama menüde dil seçerken ingiliz bayrağı olacak.onu nasıl türk bayrağı yapabilirim.bilen arkadaşlar yardım ederse çok süper bi yama olacak inşallah.
Gökhan Türk Bayrağı İçin ; C:Program FilesEA SPORTSFIFA 06dataguiboot bu Klasördeki 25_lang.big Dosyasının İçindeki İngiliz Bayrağını Türk Bayrağı İle Değiştirmen Yeterlidir ;)
France ben bir siteden indirmiştim tsl uyumlu değildi ama girişteki bayrak türk bayrağıydı ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
Gundogmus_Lu Orjinal Mesajı Yazan: ahmet_baba bekliyoruz hadi bakalım oburleri gibi %100 deyip de %10 bile olmayan bi yama olmasında arkadaşıma aynen katılıyorum...kolay gelsin.
W0LF Bayrak işi v.b kolay biggui ile fshtool ile 2 dakkada yaparız.Önemli olan %100 çevirim.Destekliyoruz...
gokhanka evet belki biraz zaman alacak ama kesinlikle %1000 Türkçe olacak bu lafı söylediğine pişman edeceğim seni.öss ye hazırlık nedeniyle fazla vakit bulamıyorum.ayrıca süper liseye gittiğim için ingilizcenin gramer yapısını iyi biliyorum.yani abuk sabuk Türkçe olmayacak.Burda işin ehli var.biraz sabredin geç olsun ama güç olmasın diyorum.
SiNBaD_ Onur yapar mı dersin :D Ayrıca arkadşa 2 çift sözüm olacak :D Arkadaş sen süper liseye gidiyor olabilirsin bende anadolu öğretmen lisesine gidiyorum artı her yıl türkiye derecesi çıkıyor bizim okuldan dil bölümünde.Yani ingilizcesi kötü olan öğrenci yok öğretmenlerimiz sayesinde :) hele benim oldukça iyi ama bu bir oyun.Burada kullanılan cümleler gramere uymuyor.Uysaydı ben bırakmazdım çeviri işini :) iş gramerle bitmiyor ama yapabilirsen helal olsun ayrıca abuk sabuk lafını kullanmasaydın iyi olurdu yanlış anlamlar çıkabiliyor ;)
urfAslan hadi bakalım güveniyoz sana. diğer türkçe yamalar gibi olmasında. yarısı türkçe yarısı ingilizce cümle bozukluğu. bunlar olmasın. Ben sana destek weriyorum dostum. Kolay gelsin. En Kısa zamanda bekliyoz yamayı...
iboalp39 kardes hala bitiremedin mi ya merakla bekliyoruz ama beklemeye gerek yok cunku turkcell nano detalied cıkıyo yarın senin bosa gider.....:d:d:d:d
lewen_th tsl nano detailed çıktı arkadaşım ona da uyacak mı peki bu? ama yapacağına eminiz hadi bakalım
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Ya ben şahsi olarak bu yama tutmaz derim çünkü TSL Total uyumluymuş.Hem de Nano Detailedin Türkçe'si de çıkacak..Tutmazsı zor yani,ama emeğine saygılıyım,bu şahsi görüşümdür,kimse alınmasın,darılmasın,gücenmesin...;)
kubi1925 Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Başarılar;) ya gamemaster sana inanamıyorum ya.herif 2 yıldır ortalıkta yok.sen başarılar diliyorsun.konuyu kilitleyin arkadaşlar.