Tcm 2004 artmoney problemi yaşıyordum.Forum!a bununla ilgili 2 mesaj attım.Hiç cevap yazılmadı.Hoş kimsenin yazmak gibide bir mecburiyeti yok..Ama bu beni hırslandırdı ve problemi çözdüm.Sağolsun yabancı bir forumda,(almanya) bir HOLLANDALI...! bana mail adresini vererek yardımcı oldu.Sağolsun.Eğer benle aynı problemi yaşayan varsa yardımcı olmaya hazırım.
artmoney 6,12 kullanıyoruz.
oyunu açıyoruz.Klup geliştirme ekranını açıp elimizdeki para ile bir kaç yapı satın alıyoruz.daha sonra muhasebe ekranına gidip orada bulunan listedeki en son aldığımız yapının sağındaki tutarı kaydediyoruz.(beyaz olan).daha sonra artmoney'i çalıştırıp Tcm 2004 ü seçip kaydettiğimiz tutarı yazıyoruz.2 adet adres bulmuş olması lazım.Tekrar oyuna dönüyoruz ve bir iki yapı daha satın alıp aynı şekilde muhasebe ekranındaki en son satın aldığımız tutarı tekrar kaydedip artmoney'e dönüyoruz.İkinci tutarı sieve den aratıyoruz,bulduğumuz 2 adres tek adrese düşecektir.Kalan tek adresi
sağ tarafa çekip mause ile sağ tıklayıp edit yapıyoruz.Gelen pencereye value kısmına 999999999 yazıp okkeyliyoruz ve oyuna döndüğümüzde bir kereye mahsus ekranı değiştirn.Ve sonuç ortada artık bakiyeniz 1 milyar.
önemli: Para biriminizi Euro seçin muhakkak.