oneblood arkadaşlar her yerde aradım ama bulamadım hatta dosyalardaki linkte çalışmıo. ben oyunu yeniden kurdum bilgisayara patchide kaybetmişim bulamıom. şu ingiliz takımlarının vb. isimlerini ve formalarını düzelten bi patch vardı onun linkini koyarmısınız size zahmet.
bela_haso arkadaşlar ben forma ve isim düzeltme diye göndermedim pes 4 hız sorunu çözümü olarak gönderdim yanlış anladınız
proff bela_haso bilgisayar kafayı yedi internet sayfaları açılmadı ondan öyle dedim. kurulumu yazarsan sevinirim.
bela_haso beyler uzun süre oldu cevap yazamadım link yeniledim sorun yok indirin ve hızlı oynayın sorunları olan yazsın
tuna_tuna_tuna arkadaşlar we 8 in türkçe yaması varmı???? bide pes 4 için türkiye ligi indirdim olmadı eğer bildiğniz bir link varsa yazarsanız sevinirim
tuna_tuna_tuna arkadaşlar istediğiniz bütün full oyunlar var bu sitede hepsi hemde tam 40 sayfa oyun hemde hepsi full burada reklam vermeyeyim isterseniz emailimde n bana ulaşabilirsiniz bu sitede yamalarda var tunahanturgut@hotmail.com
avni_okay BEYLER BU FORMA düzeltme DOSYASININ İÇİNDE "uni" diye dosya var bunu nereye atacaz be nkullanamadım