sswift4 süperpatch indirmeye bak. ama illa türkiye ligi istersen soccerbug indir. ben indirmedim ama weturkada 4büyüklerin dışındaki takımlar çok güçsüzdü.
anatolian amigo Onceden WETURKA 06 VARDI (super lig takmlari ile oynabilemek için super ve muhtis bir patch) ancak malesef o yamayi kaldirdilar Superlig takimlari ile oynamak istiyorsan http://www.gamerbug.net/soccer orda bir yeni bir yama vardir amma facleri pek guzel degildir, o yamayla oynamak istiyorsan e_sound baska bir yerde indirmen gerekiyor çunku e_sound spiker dosyasidir ve istersen turkçe spiker vardir
mfb1903 kusursuz bir türkiye ligi, türk futbolcuların güzel faceleri türk stadları pankartlar falan bana yeterli olur. birde face çalışmaları yapılıyor bunları oyun içine nasıl koyacağız.
Lizarazu Vallaha her yamada bir eksiklik mutlaka var,kimisinde stadlar kotu cimler yani,kimisinde faceler,kimisinde baska birşey,3-4 tane yama var hepsini indir ve dene hangisini begenirsen oynarsın,tr ligi oynamak istiyorsan bu siteden indir
anatolian amigo Orjinal Mesajı Yazan: mfb1903 kusursuz bir türkiye ligi, türk futbolcuların güzel faceleri türk stadları pankartlar falan bana yeterli olur. birde face çalışmaları yapılıyor bunları oyun içine nasıl koyacağız. Senin istedigin bir yuz paketise ben sana weturkadaki aldigim face paketi gonderebilirim ve yaninada bunlari nasil kurucanida anlataim