merhabalar..arkadaşlar bn hayatta beni hem bu kadar deli eden,hemde bağımlısı olduğum bir oyun daha tanımıyorum..birçok sorunum var,yanıtlarsanız sevinirim..
1-Bir kere,top adamın ayağına gelirken,topa doğru hareket yapamıyorum,yani topun geldiği yönde oka basınca gitmior adam,koşma tuşuyla beraber bassam keza öyle,nedendir,çözümü nedir?çok top kaybediorum bu yüzden..
2-Allahını seven bana güzel bir taktik söylesin(strategy ayarları dahil),çünkü şimdie kadar neredeyse her tatktiği denedim ama yok yok,adamlarım topa bakıyor resmen!illa ki ben seçip yönlendireceğim + adamlarım ben atağa kalkınca rakip ceza alanında çoğalmıyorlar,yürüyorlar resmen ceza sahasına doğru,koşma fln yok..
3-en kıl olduğum olay..!rakip takımın forveti-ortasahası,kısacası herhangi orta halli bir adamı,benim at gibi koşan defansımı YÜRÜYEREK arkasında bırakıyor!olacak işmi ya?delirmek içten değil!
4-Kaleye Düzgün şut çekmek için şut sırasında yön tuşlarını kullanmak gerekiyormu,yoksa uzaktan veya yakından etkili ve güzel şutlar çekmenin yolu nedir?
5- 2 yıldızda oynarken 3-4 gol atıyorum ortalama ve gayet rahat bi oyun sergiliyorum..fakat 3 yıldıza aldığım anda oyunun çehresi TAMAMEN değişiyor,yani adamlar koşuyor yetişemiyorum,çoğu topu alıyorlar,baskı,atak vs..kısacası çok zorlaşıyor oyun,ama gelgelelim 6 yıldıza alınca,3'tekinden kat kat daha rahat bir oyun oynuyorum..bu oyunun bir hatasımı,yoksa nedir?
6-Oyuncular(hangi takım olursa olsun) "Match,Lig,Master Lig" klasmanlarında,ayrı derecelerde oynuyolar...yani match da daha hızlı ve seri,ligde biraz daha yavaş,master ligde ise iyice yavaş oynuyolar..bu nie ?
7-Pes5 te,oyun içinde yapılabilecek tüm hareketleri anlatan bir site,döküman vs nerden bulabilirm?
sorularım şimdilik bu kadar,aklıma gelirse yine yazacağım..yanıtlarsanız çok sevinirim..