cracks Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm ah be hamitim sende mi sende mi verildi ya :D valla bilmiodum görmedim duymadım bak :D
Hauta1n Amerika medyayı elinde tutuyor.Eğer aids new york'u vursa dünyada aids gibi bir hastalık kalmaz.
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: cracks Orjinal Mesajı Yazan: NuKe_15 Tek Kelime İle Mükemmel... reklammı amerikanın yaptıımı :D bence burda mükemmel olacak bise yok arkadas heralde girdi konuya okumadan, bakmadan "mükemmel" deyip gitti burdan cıkardıgım sonuc bu :)
Overkill Adamların bu konudaki hassasiyetinide düşünmek lazım ama. Mesela HSBC'ye yapılan saldırıyla ilgili böyle bir reklam yapılsa bizim buna elbet bir tepkimiz olur, olmaz diyen yalan söyler ki ikiz kule saldırısı HSBC saldırısından kat kat büyük bir facia. Olaya objektif olarak bakınca reklam haklı gözüküyor ama böyle bir şey insanın kendi ülkesinin başına gelmişse objektif olmak pek kolay olmuyor tabi..
tolgatmac overkill bence haklı olduğun taraflar var ama aççlık ve aıds hsbc veya ikiz kulelerden çok daha büyük problemler. Bu reklam bunu dile getirmeye çalışmış.bence yasaklanması yanlış.yasaklama yerine bi kınama yapılabilirdi.