CRNL Uzun zamandır uğraştığım bu ilk skinim inşallah beğenilir.. İsmini Kızıllar koydum çünkü bir türk yapıtı olduğu belli olmalı indirmek için tıklayınız Liverpool Skin Oyundan Görüntüler Açılış Oyuncu Görünümü Takım Görünümü
Makaay Eline saglık,daha cok kişiye ulasması adına dosya merkezimize eklenecektir.Bu tür calısmaları destekliyor ve devamını bekliyoruz...
CRNL çok sağolun inşallah bunların devamı gelir.. ayrıca oSa'ya çok teşekkür ederim bu konuda bilmediğim ne varsa bana yardımcı oldu..
Venom ellerine sağlık güzel görünüyor... oSa'nın amacı dünyada FM oynayanları oynamaktan çok daha ötesine götürmek herhalde:) baksanıza oSa'nın yardımlarıyla çok güzel çalışmalar ortaya çıkıyor.
oSa Tüketici toplum olmaktan sıyrılıp birşeyler üretebilir hale gelmeliyiz artık. Ben de elimden geldiğince birşeyler öğrenmeye ve bunları aktarmaya çalışıyorum. Elbette bu kolay bir süreç değil, herkesin bir şekilde katkı yapması gerekiyor. Zamanla en kaliteli yapımlarla rekabet edebilecek seviyeye geleceğimizi umut ediyorum. Oderman'a da bu girişimi için teşekkür ederim. Bize Oderman gibi birşeyler üretmeye hevesli daha çok arkadaş lazım ;)
maymuncuk Bende hevesli olduğumu söleyebilirim ama yapmayı bilmiyorum .. oSa o yüce bilgilerini benimle paylaşırmısın :)
Eagle_Claw Bende yapmak istiyorum ama mesela data ya yama yaptım diyelim, ortada o kadar çok war ki... Ama tabi insan istese sürekli almaktansa katkı yapmayı düşünse herşeyi yapar öğretirseniz çok iyi olmasa da ortaya birşeyle katabilceğimi düşnüyorum